Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem-nem! Ők nem kellenek oda!
Én Borsatyát viszem tőlem lehet ő a csaj ha valakinek van rá igerenciája! Ui: Szerintem nem fogja hagyni magát!
Csatlakozom a találkozót várók köréhez.
Meg kellene hívni a sm vezetőséget és megmutatni hogy ilyet is lehet
Én is várom már nagyon a talit!
Köszi én passzolnám
Hali faszik!
Valakinek nincs szüksége egy 310-es első féktárcsára
Nagyon eladó lenne
Éppen ilyen:
Azt, hogy mire jó ne is áruljuk el, maradjon a mi titkunk
De azt még nemtudják hogy ez tuéajdonképpen mire is jó.. az a lényeg...
Természetesen ez a tökéletes motorfényképező kompozició.
ez az interfész dologgal csak óvatosan mert titkos Bazz de mostmár mindenki tudja....
egyből rájöttem hogy a ruhaszárító
De ez az ideális beállítása a motornak, nem?
19-20.
Forum Racsing
amugy van valami neve a dolognak?
Számomra az lessz még nagy élmény hogy megtestesülnek a felhasználónevek
Végre találkozok sok ojan emberrel akiktől kaptam már sok tanácsot ötletet meg majd motorozunk is együtt egyet.
Jólessz. Már várom
NYERTÉL

A RUHASZÁRÍTÓ( amugy titokban ez egy transzkontinentális interfész nemzetközi antennája nem Butschard2? Ezzel kommunikálunk amerikával..)
mondjuk egy szárító?
Nos MR. Buschard2.... Mi a közös ebben a képben és amin a Husaberged van?
Hello MOTARDHOOLIGAN! Szeretnék érdeklődni hogy a győri kiállításon ruházati kedvezmények is lesznek? Enegem főképp a csizmák érdekelnének! köszi
Na tolom én is, pont megláttam itt egy fain kis villanypóznát, hátha letudnám nyulni feltünésmentesen
Nekem ne orvost híjjatok hanem papot , mer már öreg vok+ vót egy infarktusom is meg két-három lájtos kis agyvérzésem. Ha odaverem magam ,oszt nem kelnék fel ,kaparjatok el simán ott a pálya mellet! . . .
szasztok..hát nekem is 15 körül lesz 1 nap...
Szia!

nem is
N alépek majd még jövök, mindenkinek pá..........
Neked csak 1 !
a levél amit kaptam aban anyi van plusz vasárnapra 4 ezer , meg az orvos, meg mittudomén,, ez fogott meg kicsit hogy kapésból 11ezera költség(info : rooftop