Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a felvilágosítást!

Nem akartam én semmilyen átkot senkire csak poénnak szántam
Ha összejön a későbbiekben is ez a szervezgetés egy híved már van
Szinte látom Robbie Gordont a go-kart pályán "hummerezni"
Mennyi jelentkező van eddig?
leugrok kinyitom a bótot!
Jól szóltál Barátom!
tereld felénk a mezőnyt, aztán jópénzért mehetnek egy kört! special szakasz!
Istenem csak azt ne! Olyan ne legyen senki! De egy új elhivatott promoterre nagy szükség van!
te most mindenképpen átkot szórsz rám. maradnék én az aki vagyok, de szívesen csinálom, ha ilyen érdeklődés/igény van rá......azt a 2 betűt felejtsük el!
Central Europa Rally
A Dakar rally helyett beiktaott verseny. elígérkeztem oda fotózni.
Magyar Dakar
Szerintem már most sokan bízunk/bíznak a folytatásban
A végén még te leszel az új K.Gy.
semmi gond! egy biztos. ha ez annyira összejön, amennyire szeretném, akkor lesz folytatás. és miért ne jönne össze? ma is újabb riderek jelentkeztek!
Biztosan nagy buli lesz é nem hagynánk ki semmi pénzért de sajnos olyan jött közbe amitnem tudok elhalasztani
na de majd Slash-el és smhooligánnal eliszogatunk az este. na meg Zrider. bár van egy olyan érzésem, hogy vele nem szabad ivásba kezdeni!
ami késik nem múlik!
mi az a C.E.R?
szerintemaludni sem fogok tudni, ahogy ismerem magamat!
Akkor királyság!Mert sajnos csak vasárnap tudunk menni, de szerintem amennyiben lehetséges már moto-zúgásra fogtok kelni
Ez csak természetes! Mondtam, hogy tárgyalok vele! Sajnos, hogy közbejött a C.E.R. amúgy ott lettünk volna nálad...
előre láthatólag jó idő lesz. de ha nem akkor egy 27.-ei esőnapot tudunk beiktatni, természetesen akkor, ha ez megfelelő nektek.
móning! teremészetesen lesz idő kipróbálni a pályát vasárnap. a hétvégén szeretnék összehozni egy időrendi táblázatot, és azt elküldöm mailben mindenki számára!
Köszönöm! természetesen érthető, hogy saját régiójában szeretne versenyt/edzést támogatni! Majd szervezek oda is egyet. Ha gondolod, összehozhatnál vele!
ok fajentos lessz a buli
rooftop már csak a Pataki Zitát fűzzed meg hogy kib@szottul juóóóó idő legyen
Szép jó reggelt!
Eddig jól alakul a szervzés
Rooftop hogyan lesz az időbeosztás?Lesz lehetőség vasárnap kipróbálni a pályát még a verseny előtt?

Gratulálok nagyon ügyes vagy!
Örömmel látom milyen lelkesen szervezed ezt a topic találkozót!
Remélem jól sikerül az edzés!
Én is beszéltem a kereskedő úrral, de érthető módon, a saját régiójában akar támogatni.
Mondjuk ez is több mint a semmi!
Még 1x grat!
wáháááá.de jó lenne egy szemcsi
elsőm van...