Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak úgy tudom megoldani. Bogárdtól Gyöngyös kb. 230 km,de már 19.-én legurulok.
Gönc Barackfa Utca 17 - Visonta Gokartland vagymi

162.588 km

nomeg a pályán tekergés, meg még haza ugyanenyi
jeszzzzzzzzzz
mért te lábon, vagy neked menyi km?
Ha mindenigaz akkor kazincbarcikáig gurulok (kb 80 km) aztán "kooperálunk" egy DRZ-s kolégával akinél felcsapjuk a gépet futóra. Amugy csináltam énis ijen gukogombaszerüséget a gépere, nem pntugy néz ki mint egy gyári de a célnak megfelel(a 4 tengeylvégen van) plussz a kipura szövetes csőböl van avabilincsel ijen cucc amit smhooligantol lestem el de kiválóan működik
Én csak a bukás miatt szerelném le, de ugyi ott a bukógomba, ezért nem kell félnem ilyen balesettől!
Lábon jössz le?
Láttam pár embernél hogy leszerelitek a lámpát heg indexeket a pályára, ez nagyon fontos? vagy csak esztétika? Nekem nem töri le az indexem ha elcsusszanok, és nem is zavaró, de viszont racsingosabb a gép lámpák nélkül Akkor vigyek szerszámot vagy ne ?
Oks!

Ne aggódj, nem fordulok be! Az bizti, hogy megyek! Remélem időjárás barátunk is szeretné ezt a partyt!
Jolvan, azért ne fordúlj be rajtam Tudod ,házinyulra mi sem lövünk Jöhetsz akár nehézbúvár ruhában is, csak gyere! Ha meg nagyon pletyózni akarsz, elviszem az oldalkocsimat, Ő is motorozott még nemrégen, de mostmár inkább benzintyúkoskodik, bár még egy pittbájkot meghagyott magának ,ha esetleg kedve kerekedne !
Elvégre motozni megyek és nem ismerkedni.
El kell, hogy szomorítsalak......... nem szeretek szoknyát hordani!
Kizárólag kényelmes ruhákat fogok vinni magammal, az a tuti.
Sajnáljuk azé' egy miniszoknyát egy cuki kis toppal remélem odacsomagolsz, bár én csipem a bogyódat igy is bőrcummóban . Úgy vok ezzel, h kocsmába nem szokásom páleszt vinni de annál inkább egy lepkehálót, oszt majd fogok magamnak egyet azokból, aki arra repül !
nem lesz semmilyen meglepi részemről
nem-nem
Lessz valami meglepi amiről nemtudunk?
Mer úgyhallotad lesznek langyibangyik is?
... hajnali kétóra harmincötperc...
április huszadika hajnal, Miss Dr 250 teljesen mesztelenül egykerekezve riogatja visonta sziti lakóit....

Jah Már asszidtem a türelmizónából...... .
jeeeesz

motobuli
*előre
már eőre félek, hogy mi lesz ott..................
de azért majd bulizunk egy jót Visontán
hát énis