Ha mindenigaz akkor kazincbarcikáig gurulok (kb 80 km) aztán "kooperálunk" egy DRZ-s kolégával akinél felcsapjuk a gépet futóra. Amugy csináltam énis ijen gukogombaszerüséget a gépere, nem pntugy néz ki mint egy gyári de a célnak megfelel(a 4 tengeylvégen van) plussz a kipura szövetes csőböl van avabilincsel ijen cucc amit smhooligantol lestem el de kiválóan működik
Láttam pár embernél hogy leszerelitek a lámpát heg indexeket a pályára, ez nagyon fontos? vagy csak esztétika? Nekem nem töri le az indexem ha elcsusszanok, és nem is zavaró, de viszont racsingosabb a gép lámpák nélkül Akkor vigyek szerszámot vagy ne ?
Jolvan, azért ne fordúlj be rajtam Tudod ,házinyulra mi sem lövünk Jöhetsz akár nehézbúvár ruhában is, csak gyere! Ha meg nagyon pletyózni akarsz, elviszem az oldalkocsimat, Ő is motorozott még nemrégen, de mostmár inkább benzintyúkoskodik, bár még egy pittbájkot meghagyott magának ,ha esetleg kedve kerekedne !
Sajnáljuk azé' egy miniszoknyát egy cuki kis toppal remélem odacsomagolsz, bár én csipem a bogyódat igy is bőrcummóban . Úgy vok ezzel, h kocsmába nem szokásom páleszt vinni de annál inkább egy lepkehálót, oszt majd fogok magamnak egyet azokból, aki arra repül !
162.588 km
nomeg a pályán tekergés, meg még haza ugyanenyi
jeszzzzzzzzzz
Ne aggódj, nem fordulok be! Az bizti, hogy megyek! Remélem időjárás barátunk is szeretné ezt a partyt!
Kizárólag kényelmes ruhákat fogok vinni magammal, az a tuti.
április huszadika hajnal, Miss Dr 250 teljesen mesztelenül egykerekezve riogatja visonta sziti lakóit....
motobuli