Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is jobban tetszik a fűzött(tavaly az volt),de amire használni fogom nem valószínű hogy számít,külcsínyre meg most nem tudok plusz egy százast kidobni...
a tegnapi elég volt,megtaláltam
nem akrok telhetetlen lenni de szerintem jobb a fűzött, de nem hiszem hogy mostanában lesz valami
na rááák endrol! máris dobom a pontos koordinátákat!
okkéj cunci boj. csá faszos
Na ment a mail, de semmi buzulás..Világos?
és mit kezdjek én a 90es számoddal? nem kell semmiféle szolgáltatás deli.gyuriKUKACt-online.hu vagy msn: xlzx@citromail.hu
dobj egy e-mail címet és lököm a számomat.
éppenséggel de. pont itt a hegy alatt,ahol megy a vasút...van sok sok szervíz út,meg van 1 kb 200 m hosszú,50 m széles placc, ilyen aszlfalt táblákból áll,picit murvás,de nem vészes...stoppie felejtős,de kerékre alkalmas...
Amint megvan a motorod, jelentkezz és csapatunk.
Nem tudsz ott felétek valami jó helyet, ahol lehet egykerit, meg stoppiet gyakorolni faszán, nyugalomban, kényelmesen?!
elvileg jövő 7... még nem mondom biztosra a 20.át,de remélem tudok menni...majd még kiderül 70% h megyek
Baszki akkor indulok amikor mondod. Ha reggel 8, akkor reggel8. Majd addig még kommunikálunk akkor.
Mikorra lesz kész a motorod?
de én ilyen 8 körül indulnék ha az jó néked.
Én is...Ráadásul aznap van a szülinapom, még az elején azért írtam itt poénból a 20.át...És bejött
Ja ja..mindenképpen. Lefelé huligánkodunk egy jót. Gondolom leszünk páran
de én csak 20.ára megyek
Megyünk együtt?
este buli lessz ugy készülj ám
innen tőlem,95 km kereken Jönnél Te is?
Én is nyeleztem ám ma egy nagyot
Egy kis méregetés egy kis esztergáltatás.Esetleg némi csapágy után rohangálás.Féktárcsa után hirdetés nézegetés.Kb a harmadából ki lehet hozni mint a fűzöttet...
Én most ezt fogom tenni
igen
csa rooftop átment a mail?
Hali Gábor!
Mit értesz megcsináltatás alatt?Engem inkább fűzött érdekelne de ha azt kell összerakni az szerintem megoldható.
Ma mentem egy kanyart sálálálálá