Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyuri.. Motorral mész le visontára(vagyhova?)?
zsír,látja a gps a pályát..akkor 20.án irányhorány Tomi,megyünk együtt? én reggeli indulásra gondoltam,8 körül.
Ez az április 1i?
gyere 20.án az jó lesz...nincs kedvem gokartosokkal együtt nyomulni..meg vnap olcsobb is
helo!tud nekem vki vmit mondani nekem a nyirádi versenyről? mikor kezdődnek a tényleges versenyek?Csak délután?
2007 Nyirád supermoto verseny
Vasárnap gurulok le a Nyirádi supermoto versenyre.
Esetleg valakinek van kedve csatlakozni?
Egész 7végén dolgozom, de remélem jövő7 elejére is kitart a jó idő.
hétvégére nagyon szupi időt mondanak

Heeheeeeej, beleugrottam a bőrbe, és megcsontoztam a bringát rendesen. Remélem ennél szarabb idő már csak novemberben lesz
holnap motozom is egy picit és utánna letisztítom a kis drágám
nálunk is süt a napocska és nagyon fincsi idő van
na szép napot! mi a helyzet felétek? nálunk egész nap sütött a nap mentem is volna 1 kört ha itt lenne a motorom de sajna nincs :( vááá. de állitólag már ilyen idő marad de jó is volna
Szép napot Motosok!

Nagyon jó lesz ez a kis fórumos motozás!
Sztem úgy jó lessz h a shozzászólás elküldése után van 1 olyan szöveg h:rövid értesítés e-mailben, ha válaszolnak erre a hozzászólásra. onnan vedd ki a pipát és akkor nem kapsz értesítőt!
azért ennyire nem vagyok ám amatőr
ürítettem
a szemetes ládában még megtalálod a levelet!
azt azt
hogy ne kapj értesítőt? ha írnak itt fórumonn?
írtam a srácnak mailt, aki hirdeti a kézvédőket az apróban, hogy tud-e nekem szerválni rendszámtartós led-sor lámpát, és szerintem válaszolt is, csak kitöröltem ezekkel a fórum-válaszokkal együtt. nem tudjátok hollehet ezeket kikapcsolni?
ott leszek én 20-án is, csak nem akarok 20-án reggel 100 km-et plusz fél Bp-t átmotorozni, mert akkor biztos nem ülnék rá vissza visontán. inkább 19.-én elmegyek, legalább este asszimilálódunk 1 kicsit
GYere te is 20.ra sokkal jobb lesz ! Hidd el!
ne csábítsd el, mert nem lesz kivel mennem!
Gyere már inkább 20.ra, ott több motorozás lesz, nemlesznek gokatrosok csak mi! Én is akkor megyek!
na indulnom kell a nagy faluba mindenkinek csodálatos napot kívánok, bár itt nálunk éjjel szakadt a hó, ráadásul kicsit meg is maradt!