Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét Üdv!
ez már jó lesz,de most nem mászok le 2 szinttel lejebb a kurva gépéesért
Remélem megfelelő volt a válasz
google earth koordináták:
pálya: N 47°45,535' E 20°00,754'
elágazó: N 47°45,996' E 20°01,051'

ezek is WGS84-es koordináta rendszerben.
okké,csocsi
na majd holnap pontos koordinátákat kaptok!most mennem kell!
igen,autós oksi
biztos autós navigációd van, és ezen nincsen rajta. csak szintvonalas (topográfiai) térképpel tudod megnézni. na de várj! az elágazót mindjárt koordinálom.
há honnan tudjam? igo van rajta amikor beírom akkor tudok írni pontot,vesszőt meg fokot...
lehet én vagyok béna,de nem talál helyet a gps
ez annyira pontos mint hogy én itt ülök! milyen gps-en nézed? mert nem minden WGS84-ben nézi
hűt ez nem jött össze,nem felcserélted?
előzetes gps koordináták: N47 45.619 E20 00.681 (WGS84ben!) holnap pontos koordináták!
oksi
visonta kereken 96 km. gps szerint
Okés köszi,már irok rá
gps koordinátát ajövő héten mondok neked!
a régi 3ason, ha elhagyod Gyöngyöst, akkor egy emelkedőn hajtasz felfelé. Ez a Szurdok-part. Miután felértél a tetejére, enyhe lejtésbe kezd az út, kb 1km-et kell menni,jobb oldalon az úttól kb 300méterre 3 vagy 4 hatalmas siló, vagy borászati tartály látható, itt kell jobbra fordulni egy kis utacskán. Innen már csak 300méter. Valójában ez a Brezova-tanya volt. szóval nem kell meglepődni a tanyaépületek láttán!
nem... a "nyaknál" volt megtörve egy picit,a telókifli alatt , gyöngyös pesttől 80 km kb...onnantól még mennyi a pálya? esetleg vmi utca nevet tudtok mondani,v esetleg gps koordinátát?
mégpedig hosszában!
ezt sajnos én is alá tudom támasztani
a képeken ott az említett 660as amikor a kép készült akkor a váz középen pont el volt repedve
Egertől pontosan 50km, szóval nem a legközelebb, de költői környezet!
infokukacra
Köszi

Nincs de adok e-mail címet:danialsóvonalpontkukacfreemailponthu
(Ezt rooftoptól tanultam)