Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

merről érkeznél?
hát,mi Csucsuval tuti nem állunk meg...
a heves megyei szakasz ellenőrzöttségéről, tudok érdeklődni, az adott napon.
Naerrőlvanszó!
király!
elvileg jelentkezni fog
mmondtam neki
ha lehet jelentkezzen már le nálam az új cimbora is ha nem probléma!
Valaki esetleg nem ismer magára
Bocs a szar képért!
csak épp valami barom 400at írt bele a forgalmiba
van jogsim...a ktm meg 125ös... akkor meg miről van szó?
eltiltás allati vezetés akár 3 év szabadságvesztéssel is súlytható!
nagyon ne kiabáljatok itt fórumon, mert nem lenne jó ha egy búbos taxi várná a jogsi nélküli versenyzőket az elágazóban!
Jó,de engem most eltiltottak a vezetéstől. Ha így rajtakapnak jogosítvány nélküli vezetésen hosszú időre eltilthatnak, vagy utánképzésre küldenek, vagy soha többé nem lehet jogsim.
Menekülni pedig nem tudom érdemes-e, főleg amennyi új rendőrmotort a kiállításon láttam
nekem ótóra most lett meg. motorra csak jövőre lehet A most marad az A1,több mint a semmi...de a rendszámom fel van hajtva
eNGEM SEM NAGYON ÉRDEKEL(SAJNOS) h illegal vagyok, de jelentem készül a papír
na valamiért nem kezeli a honlap a BMP fájlokat.mindjárt konvertálok.
hát ezzel én is így voltam sokáig... ma meg már ez eszembe se jut h nincs jogsim
Amúgy meg majd teszünk ki SuttyoMoto tálát,hogy nehogy valaki a MOL-kúton kezdjen körözni
csak épp koordinátákat nem írtál de megtlaáltam amúgy...
Hello everybody!
Milyen dob van a gépeden vagy ez a gyári?

Asszem még egy taggal bővült a versenyzők száma szóltam még egy havernak
Sziasztok!
Én is szívesen mennék a fórum race-re, csak parázok jogsi nélkül elmenni odáig! (200km)
a képek meg elmaradtak.pillanat!
1: a pálya koordinátái, 2: pálya elhelyezkedése térképen., 3: a 3asról az elágazás koordinátái, 4: a 3asról az elágazás elhelyezkedése térképen. Az elágazó 5.6Km-re van a Gyöngyös vége táblától a 3-as főúton, kelet felé! remélem elég kimerítő volt a válasz.