Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buschard nagyon szép a géped Van msn-ed?
Hát sok rxv/sxv-vel volt gond az biztos
jah a Racetech nekem is megfordult a fejemben... kevés az Apriliás :( :D sztem elég kevesen vesznek mert azt gondolják megbizhatatlan
ja,hát igen az már 1 tank

KTM-esedjünk vissza
De mondjuk én megvenném az alus Polisportot vagy Racetech-et 12-ért azt' jónapot.
Olcsóbb! Nekem nem lenne mindegy hogy 16 vagy 20 (kb. ekkora ugyanis a difi)...
Gondoltam rakok fel képet mielőtt elApriliásodik a fórum
nem olyan olcsó azért...16 körül mozog
rx50-rx125-supercity70-rx80-rx125-sxc 400, nálam is meg volt a létra,úgyahogy
Motorline vagy Auner. Előbbiben olcsóbb, utóbbiban nagyobb az esély hogy van is.
Nekem is ott áll az MZ, csak kurvára nincs időm lefújni meg összerakni...pedig melóba járni pont jó volna
hol lehet venni ACERBIS kézvédőt? fémmerevitőset!
Én nemtom hol állok a létrán,de hogy robogóm mindíg lesz,azt már többször megfogadtam.
Most is van,csak még dirib-darabokban
Pedig hülyeség! Ha valaki igazán jól meg akar tanulni motorozni, akkor kicsi/gyenge gépen kell kezdjen! Persze kivételek mindig és mindenhol lesznek, de a MotoGP-sek is 50-es kismocikkal kezdték és végigjárták a "szamárlétrát"...
Ezen a honlapon nem sok minden infó van a pályáról
egerhez közel van ugye?
Rooftop főszervező-állomásfőnök úr!
Most akkó a paplukacs-ra,vagy az infokukac-ra kell a mél?

Reszkessetek!Új időszámítás kezdődött.Tegnap elvileg postára adták a hátsó kerekem,ma meg szaladtam egy kicsit,hogy valami kondiba hozzam magam.Végetek!
lehet én vok a buta de én ebben a fokozatosságban nemhiszek
Ez így a fokozatosság
Egy jó SX250 sokkal hamarabb hanyatt basz
Beszéld meg velük!
Nah lépek! majd leszek!
Üdv mindenkinek!
visszafúvókázom neked!
Semmi gond nem lenne csak a szüleim ragaszkodnok a fokozatokhoz!
Tehát most 250-es sm-et akarok venni nem 660-ast!
gyorsba vedd meg az enyémet, én meg veszek egy SMR-t!
senki nem kanyarmenőnek született! de ha már van egy ilyen mocid, akkor próbáld ki hogy mit is tudsz vele csinálni komolyabb pályán!
Na látod rooftop! Nekem még a technikai tudásomon is csiszolni kell! Supermoto-val könnyebb dolgom lenne! Jobban mennek vele a dolgok!
na hát nekem azon van még mit csiszolni!