Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vega úr maga már lejelentkezett nálam mailben?
a fűzött kerekek sokkal rugalmasabban viselkednek talajfogáskor, valójában ha jól tudom, ezért vannak az sm-ekben. talán kicsivel könnyebbek is így a tehetetlensége is alacsonyabb.
jaja mitoféle
Ugratni? Még képen sem láttam ugratót ezzel a felnivel , már így is volt görgőzve
Helyes Mito?
Ugrattál már 10 méternél magasabbra vele?
Bár amiket egyes videókon kibírnak ezek a kerekek,én nem félek tőle...
nekem is az van
Én is így gondolom.Meg sztem akkora ugratónak ami azért már kárt is tesz úgysem merek nekimenni.
Fosok én a levegőben
UFO nem jó? Itt az apróban van idomok/plexi kategóriában 9700-ért!
nem tudom! de mivel nincsen ugrató a pályában, ezért teljesen midegy milyen kerekek vannak alattad!
Háttazaszongya ősszel úgy volt hogy felszámolom az egész motorozást(leginkább anyagi okokból) és a kereket előbb vették meg mint a motort.Aztán meg jól meggondoltam magam
Szimpik nekem a fűzött kerekek,de az a 100e nem mindegy azért...
Most kompromisszumot kötöttem magammal.Óccsó,jáó.
Lehet hogy nekem lesz egyedül OTT öntött kerekem
szép ez komám! hova tetted a régi SM kerekeket?
A hátsó tegnaptól a postán utazik,ha az megjött bemérem és viszem az esztergányoshoz.Ha úgy néz ki hogy befaragható(az lesz,mert ha nem szétflexelek mindent), szombaton elmegyek Tokajba borért,meg a kinézett első kerékért.
Így nézett ki szegény valaha:
nagyon nagyon nagyon rossz a frímél az utóbbi fél évben!baxák meg! kerekekkel hogy állsz?
Nekem is szaraxik,állandóan csak szaraxik ez a buzi frímél
Én most rajzolok oda...
huligán úr!persze hogy tuti! jó lenne ha te is karcolnál nekem mailt az infokukachasznosholmikponteu címre és akkor tudjuk direktbe tartani a kapcsolatot!
ja bocsi erre nem gondoltam

milyen gumák egyébként?
a 2 gumi
Lehet hogy megint én vagyok naív de mit mivel kell párosítani?
Hali!
legközelebb mikor jössz a ringre?
a legjobb párosítás
elvileg válszoltam csak a freemail szarozik
Irtam megint ha még vagy
19. 20. akkor tuti?100 % ?
KI VOLT MA GÖNCÖN EGY SXV SUPERMTOVAL? rendszám nélkül persze a benzinkúton....
Most nyitott KTM-es oldal: http://ktmracing.tx.hu/