Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor minden rendben van! szerintem mindenki örülne ha te is eljönnél!
Hidd el hogy megoldom!

/Mi a faxra való a ktmklub, ha nem erre?!? /
Köszönöm, de van obim is hozzá. Tudod a kölcsön cucc mindig másnál romlik el. Kihagynám.
De igazán kedves vagy.
sokáááá? már egy hónap sincsen vissza!
még nem tudom...soká lesz még ...majd legfeljebb nem megyek bulizni és akkor marad erre lóvé Zozi azt mondta h a héten kész lesz hengerfejem(mert elment 1 szelepfészek,elrepedt, aztán elmászott a kompresszió) ha kész a fej,akkor mehet össze az új szelepekkel... csak legyen már kész
hát igen! ez tényleg nagy visszalépés! de ha a tudás megvan,akkor minden ok! ráadásul a nikon hungáriától tudok hétvégére szerezni objektívet, csak mond meg hogy milyenre lenne szükséged.
na hagyjuk ezta csak fotózni jövök dumát! nem fotós találkozót szervezek. ha a "verseny"-től vagytok bekakilva, akkor csak edzés lesz! én nem rimánkodok senkinek!
Igazán rendes vagy. Pont ilyen kisgépet vettem az ebayen.
A Canos eos 1ds M II. után jelentős visszalépés a számomra.
Na jó valamit kiokoskodunk.
Imádtam fotózni egyébként a supermotósokat.
szasztok koszonom hat most filozok meg vegyem de szerintem nem kell rajta sokat filozni
én lehet csak fotozni megyek...vmi 6 mpixeles sony csoda, asszem talán w50?
túrista géppel is lehet jót csinálni de egy nikon d-50et tudok neked biztosítani ha esetleg kedved lenne lőni 1-2 képet! tudom nem csúcsgép, de aki tud az ezzel is tud!
Szia,

Megtisztelsz, de sajnos én már abba hagytam a fotózást.
Eladtam a profi felszerelésem. Ami most van cuccom az meg turista gép.
DE! Ha kell profi fotós szívesen intézek egyet.
Privátban beszéljük meg. Mailem publikus.
esetleg eljönnél fotózni?
esetleg megkérhetnék mindenkit,aki jönni fog, hogy küldjenek nekem mailt?így könnyebben tudok számolni!
arany apám ez olyan lesz, hogy mindenki magaalász*rik!
Éljen éljen éljen!

Akkor mindenki készülődjön a nagy megmérettetésre
hallottam már én ilyet!
Majd azt én megoldom, nyugi
szerinted a 15brillió motoros között mekkora esélyed lesz menni 1 kört is?
na akkor emberek! a pÁlya le van foglalva Április 20-ra! az orvos is le van egyeztetve! most mÁr nincs hÁtra arc!
Tapadókorongokat

Amúgy ha egyáltalán itthon leszek (remélem hogy nem) akkor inkább Kakucsra megyek, az közelebb is van meg fizetni se kell érte.
addig reszeld le, vagy tegyél szögeket, ami fog aszfalton is!
Bütykösgumival?
Valahol megtalálnám lehet. Tudnál segíteni az adat visszanyerésben?
Vagyis Zrider, de nem baj, ZoliDRZ, te is jöhetsz :-)