Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,de az úgy nem buli.
17-es kell mindenhová!

Szal akkor azt mondjátok (Sanya) nem hátrány,ha 5.5-ösön van a 160-as Mert olyan volna,akkor elkezdem a szervezkedést,meg a vásárlásat.A lánc meg majd megeszi ami nem kell oda.
Köszi a dicséretet.A palást cserét sajnos csak rozsdamentesből tudom megoldani.A titán elég drága és kevesen keresik , így nem éri meg tartani.Egyébként a csere titánból 30e. míg rozsdamentesból 8e.-ft. lenne.
Sztem őket nem fogja érdekelni hogy téged nem érdekel...
nem hiszem , meg most ez a téma nem is érdekel
Majd figyeld csak ki!
Kétlem, de jó vicc volt!
Ne viccelj, sztem az összes pasi szorosan a nyomodban, földig lógó nyelvvel fog menni!
a hátsó felni 18"-os,az első meg 17"-es!Hátul nekem 130/70-18-as gumi van,elől meg 110/70-17es!Töntsd el hogy elég jók-e neked!Amugy 125-ös NSR felnik!
Ha érdekel irj!
remélem jó idő lesz és összejön a márc. 15-ös gyöngyösi pályázás

de azért majd figyeltek rám ugye?
Szép napot Motosok!
ébredjél felfelé!
na az jó lenne, sőtt az MZ kupán szerintem meg is nézlek. majd adok tanácsot, mit a személyi trénered! gondolom 15dikén akkor már az MZvel jössz
Na ugrok aludni
én sem
Nem ártana ott lenni mert az Mz Kupa első fordulója ott lesz ápr-12.-én és még soha nem voltam azon a pályán...
"if you wanna be 2nd, just follow me!"
mert biztosan kicsit ugrottál! na uraim én elrakom magmat holnapra/mára nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Mi a szarért ilyen kicsi
Néha összejön
ha motorral tudnék/mernék olyat ugrani mint bmxel, belesz*rnék mindenbe. versenyeken nem ritka a 2-2.5m magas, 6-9méter hosszú dupla sem.
Te esetleg nem szeretnél 15dikén visontára jönni? pöpec lenne, addig meg is csinálom az edzéstervet...remélem személyesen átadnám, mint valami személyi tréner....
nekem mondod, majd valahogy lecsalom az ugribugrit...
neked hogy megy motorral az ugra-bugra
egy kicsi csak kell,hogy ha hibázok ne cuppanjon be a váz!