Köszi! Ha addig el nem viszik a motort (na erre elég kicsi esélyt látok), akkor legkésőbb május végén kereslek majd (júniusban lejár a műszaki)...de inkább előbb
Az első a (betonkockás) egy helikopter leszálló kint a fődek közibe.Nem nagy szám, de ha nincs más lehet ott is gumikat kerülgetni. Mellékelek majd egy képet amikor éppen nem élveztem:)
A többi Lepence. Amúgy Gregus Marciékkal járunk, gondolom ismered. Vagy nem mentetek együtt?
Túlcsúszikbeszarszfelkapodbetapadzsupsz című kép:
Pár éve járunk oda, még soha nem volt ilyen gondunk.Tavaly elég sűrűn ráadásul.
Mástól én is hallottam egyszer, hogy hőbölögtek a szállodából.
A legviccesebb az volt amikor volt parkolóőr is volt de senki nem fizetett mert inkább az út szélén álltak meg. Úgyhogy szépen illedelmesen köszöntünk neki és begurultunk a tök üres parkolóba.Jól kimotoroztuk magunkat a kutya nem zavart.
Mi általában hétvégén megyünk, olyankor olyan sok motoros jár arra (hegyről le-hegyre fel), hogy szerintem fel sem tünik nekik a mi hangunk.
bocsi csak most volt időm ide ülni a géphez mert a motort bütyköltem :)
már csak 300km és be van járatva aztán lehet húzzni a szarvát
majd még a közös túráról tavasszal beszélhetnénk
addig is széles útat ! és itt egy pár kép haverom suzukijáról
Sziasztok
neked van már valami konkrétumod?
Greg urral pont elkerűltük egymást,én elöszőr 2006-ban vágtaml e a bütyköket a gumiról
A többi Lepence. Amúgy Gregus Marciékkal járunk, gondolom ismered. Vagy nem mentetek együtt?
Túlcsúszikbeszarszfelkapodbetapadzsupsz című kép:
Ha majd mentek szólhatnál,mert akkor nem lenne olyan feltűnő,hogy egyedűl körzök
Mástól én is hallottam egyszer, hogy hőbölögtek a szállodából.
A legviccesebb az volt amikor volt parkolóőr is volt de senki nem fizetett mert inkább az út szélén álltak meg. Úgyhogy szépen illedelmesen köszöntünk neki és begurultunk a tök üres parkolóba.Jól kimotoroztuk magunkat a kutya nem zavart.
Mi általában hétvégén megyünk, olyankor olyan sok motoros jár arra (hegyről le-hegyre fel), hogy szerintem fel sem tünik nekik a mi hangunk.
bocsi csak most volt időm ide ülni a géphez mert a motort bütyköltem :)
már csak 300km és be van járatva aztán lehet húzzni a szarvát
majd még a közös túráról tavasszal beszélhetnénk
addig is széles útat ! és itt egy pár kép haverom suzukijáról
Sziasztok
Mez1, több BT21, BT56R, D208,és van egy BT nememlékszemhányas ami98%-os de javított.
A javítás profi munka garanciával.7000-től 12000-ig.
Motor kiállítás és vásár(AUNER)
mikor lesz? 7végén?
max 1 hét és összeáll..
Mizu?