Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez beteglink
Oksi, de Kukucskán kívül lemehetnénk majd Kecskemétre is motozni.
huligánus te nem jössz le valamikor visontára? (gokartland)
Sanya még nem tudtam beszélni a pályán a főbérlővel de rajta vagyok az ügyön.
neked van már valami konkrétumod?
Az meg hun van
Greg urral pont elkerűltük egymást,én elöszőr 2006-ban vágtaml e a bütyköket a gumiról
tyűűűű szia! D208 az jóóóó.
Köszi! Ha addig el nem viszik a motort (na erre elég kicsi esélyt látok), akkor legkésőbb május végén kereslek majd (júniusban lejár a műszaki)...de inkább előbb
Az első a (betonkockás) egy helikopter leszálló kint a fődek közibe.Nem nagy szám, de ha nincs más lehet ott is gumikat kerülgetni. Mellékelek majd egy képet amikor éppen nem élveztem:)
A többi Lepence. Amúgy Gregus Marciékkal járunk, gondolom ismered. Vagy nem mentetek együtt?
Túlcsúszikbeszarszfelkapodbetapadzsupsz című kép:
Egyébként az a,lapodon hol készűltek a fotók ...az is jó placccnak tűnik
Na akkor jó
Ha majd mentek szólhatnál,mert akkor nem lenne olyan feltűnő,hogy egyedűl körzök
Pár éve járunk oda, még soha nem volt ilyen gondunk.Tavaly elég sűrűn ráadásul.
Mástól én is hallottam egyszer, hogy hőbölögtek a szállodából.
A legviccesebb az volt amikor volt parkolóőr is volt de senki nem fizetett mert inkább az út szélén álltak meg. Úgyhogy szépen illedelmesen köszöntünk neki és begurultunk a tök üres parkolóba.Jól kimotoroztuk magunkat a kutya nem zavart.
Mi általában hétvégén megyünk, olyankor olyan sok motoros jár arra (hegyről le-hegyre fel), hogy szerintem fel sem tünik nekik a mi hangunk.
szia

bocsi csak most volt időm ide ülni a géphez mert a motort bütyköltem :)
már csak 300km és be van járatva aztán lehet húzzni a szarvát
majd még a közös túráról tavasszal beszélhetnénk
addig is széles útat ! és itt egy pár kép haverom suzukijáról
Sziasztok
Satya ti mikor voltatok utoljára a Lepencei parkingban ..nem volt zűr a száll ide szállodával már arra gondolok,hogy a hang miatt nem bálhéztak
Danibácsi!

Mez1, több BT21, BT56R, D208,és van egy BT nememlékszemhányas ami98%-os de javított.
A javítás profi munka garanciával.7000-től 12000-ig.
De bővebb infót kapsz a márciusi SuperBike-ban!
4-5-6-odikán lessz áprilisban! Ami Péntek, Szombat és Vasárnap! 9-től 16-óráig minden nap! Győr , Autópláza!
Motor kiállítás és vásár(AUNER)
Sziasztok!
mikor lesz? 7végén?
További szép estét Motosok!
ha esetleg pályázás után nem lépnék haza..........
szombaton teszek fel képet a kész állapotról.... hanem akkor már megmarom magam
add össze a képen látható dolgokat...
max 1 hét és összeáll..
Szió!

Mizu?