Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak ne csúfolódj!
néha nekem is elég lenne 4gang.
én is gondolom, hogy nem lassabb azért mert 4 sebesség, csak ennyi felé van elosztva ugyanaz ami a másiknál 5 felé. Engem is a 6 gangos gyári sm-ek bizonytalanítottak el.
Köszönöm megnyugtató válaszod A ktm 2007-es smr-jei mi a francnak 6 gangosak.... látom a 2088as már csak 5...
Nem volt,a Gagyinak a Vorlicek féle Eb-t nyert Suzukija is csak 4seb de,én is kidobnék néha vagy kettőt
Már ligthosabbak az ugrók
Sanya

A 450-esekben volt váltócsere, vagy négy sebességgel nyomtátok?
olyan ember is tud ilyen képeket produkálni a supermoto mezőnyben aki hajdanán nem nyert vagy egy tucat cross bajnoki címet
Ne remegjen a térded,mostanában már nincsenek ilyen kemény ugrók,ez Lacházán volt...a 2.kép egy 5ös hullámsór ,mindenki 2-2-1be ugrotta de hármunknak kiadta 3-2be (Köki,Tóth)..izzgi volt az első mert úgy feldodott és ha hosszúra raktad jött az 4.eldobóla telibe
Na ez az amit nem tudnék megtanulni soha.... Ha ilyen képeket látok, a még el sem kezdődött supermotos karieremnek máris a végét látom..
kűldj egy mailt az teló számoddal ide:sanya72@printerfair.hu
Nincs akadálya.
Hát ! De rászánnék egy napot,ha te is benne vagy!
Ezeket az ugrásokat nekem is be kellene tanulnom
Csongrádon,,de van egy olyan sanda gyanúm , hogy nem lakunk valami közel egymáshoz.A heggesztést biztos meg tudnám oldani.
le sem vesszük a szemünket rólad
Hali
Merre van a műhelyed tájtán heggesztést vállalsz mert az FP elejében van egy kis lik
Ok. vettem.
Csak,hogy ne kelljen nagyító
Jó nekem a rozsdátlanodóból is,csak már összeérnének aszem 56mmbelső és 52mmkülső a mérete de holnap pontosan lemérem.
Hello Sanya!Tudnom kellene , hogy milyen méretűek a csövek , amiket össze kellene hozni.Titániumból elég szűkös a készletem, de rozsdamentes acélból bármit megoldok.
micsoda brazil sorozat....