Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orefkxxx@gmail.com
További szép napot Motosok!
persze h vigyázok rá!szemem fénye nagyon teccik és örülök h megvettem...látszik j zoli nagyon vigyázott rá amugy miújság felétek?hallom a másik srác a varga péter tőletek vette az smkereket!jöttök a motorkiállításra?szombaton megyünk mi valószinű...visszarakom az sm kerekeket,és moccal megyünk be
Remélem te is meg vagy vele elégedve és legalább olyan jó gazdája vagy, mint a Zoli volt.
HÁT PERSZE, HOGY EMLÉKSZEM! De jó újra látni a mocit! Remélem nagyon vigyáztál rá. Nagyon szerettem és rengeteg szép emlékem van róla.
Én is csináltam magamnak elég ipari lett, mert a sógor magasnyomású tömlőkkel foglalkozik és csak fémszövet erősítésűt találtam nála. A felfogatást hogyan oldottátok meg? Én öszehegesztetem 2 bilincset.
Szia Beb!Nem tudom hogy meg ismersz-e...Tőletek vettük a mocit ime néhány kép:
leánykori nevén? ez jó.
köszi,arra nem is gondoltam!megpróbálom
Locsolótömlő (leánykori nevén slag) - sztem bármelyik gazdabolt, barkácsáruház vagy háztartási üzlet alkalmas a beszerzésére.
Nem találtam itthon szép színes csövet,csak fekete szövetes benzincsövet.
De sárgát szeretnék,ha már teszek fel valamit,nézzen ki valahogy.
Nem tudod/tudjátok hol lehet olyat venni?
Szió!

Nem!
Hali! A drz csajszi azóta se válaszolt?
Kapok egy elérhetőséget? Jó lenne, ha nem kellene mindig egyedül mennem pályázni.
Nem is szabad ilyeneket mondani!
helo-helo!Meg tudná valaki mondani,hogy drz supermotora jo-e 150/60 as hátsó gumi.Használt már valaki?
Köszönöm a bíztató szavakat, valóban rámférne egy kis "testi motíváció" hátha attól új "erőre kapok"...
hooli amugy a te gépeddel mi lett csinálva? mármint értem ezt a blokkra meg a futóműre... blokkba valamien átalakítás?
ugyan már nem vagy te öreg!lassan el készülök a "test szervíz tervezettel"
Mr.Yamaha természetesen találkozhatunk.Most hétvégén is megyünk a bükkbe, kicsit kergetőzni, ha jó idő lesz.
Mondanám hogy kabbe, de "kissé" félreérthető lenne úgyhogy inkább mégse
tudok egy nagy szart
ilyen amikor a futófelület elfogy a supercorsa-ról
jó de te csúsztatod wazze meg te tudsz meg az volt a baj hogy csak 150es volt a hátsó,eleje meg 120...és mire elől elfogyott a majré,addigra hátul elfogyott a gumi és el is dobtam ezért kell hátra 165
nem rossz , nem rossz