Szasztok!
Valaki monnya má meg nekem lécci,5.5 coll-os felnire még fel lehet húzni jól 160-as gumit,vagy felejtős?
Eddig csak ilyet,vagy 3.5-öset találtam amit meg tudnék fizetni
Köszike
Hali Motard
Nekem is lenne egy extra kérdésem ....van egy Husaberg Fs650c és ahhoz van egy titánium FP rendszer,csak sajna az eleje a dobig van meg,és ezt kellene összehozni a titánium Akra dobbal...a kettő között hiányzik kb 20cm és egy pár ív is köll bele
Helló Motard44!
Te gyártod a Raptor dobokat ugye?Felismertem az udvart meg a KTM-et.
Pár éve voltam nálad csináltatni egy dobot DRZ-re. Minimum 2 év használat után szétszedtem egy horpadás miatt, és lenyűgözött a profi kivitelezés.
A belseje sértetlen, egy csipetnyi gyapot nem hiányzott. Gratulálok!
Nagyon igényes munka, és a hangját azóta is dicséri mindenki, bár már nem nálam muzsikál.
Olyat vállalnál, hogy yz450 dob palástját lecserélni titánium lemezre? Ha igen kb mennyiért? köszi
Szupermoto építéshez van NSR felnim!A képen látható állapotban eladó!Nincs semmi baja,nem ütött,én is használtam,csak ujabb felniket vettem az enyémbe!Adok hozzá egy használt első gumit,és egy elsőtengelyt,meg egy hátsó féktárcsát!
i.ár:25000,esetleg 2T sportkipuffrendszer,vagy dob csere érdekel!
Valaki monnya má meg nekem lécci,5.5 coll-os felnire még fel lehet húzni jól 160-as gumit,vagy felejtős?
Eddig csak ilyet,vagy 3.5-öset találtam amit meg tudnék fizetni
Köszike
ÉRDEKES
Nekem is lenne egy extra kérdésem ....van egy Husaberg Fs650c és ahhoz van egy titánium FP rendszer,csak sajna az eleje a dobig van meg,és ezt kellene összehozni a titánium Akra dobbal...a kettő között hiányzik kb 20cm és egy pár ív is köll bele
Te gyártod a Raptor dobokat ugye?Felismertem az udvart meg a KTM-et.
Pár éve voltam nálad csináltatni egy dobot DRZ-re. Minimum 2 év használat után szétszedtem egy horpadás miatt, és lenyűgözött a profi kivitelezés.
A belseje sértetlen, egy csipetnyi gyapot nem hiányzott. Gratulálok!
Nagyon igényes munka, és a hangját azóta is dicséri mindenki, bár már nem nálam muzsikál.
Olyat vállalnál, hogy yz450 dob palástját lecserélni titánium lemezre? Ha igen kb mennyiért? köszi
i.ár:25000,esetleg 2T sportkipuffrendszer,vagy dob csere érdekel!
Ez elég dúrva link!