Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idejössz kiveszem,leveszem,felrakom,beteszem,megvágom 20min...beleírjuk: ezt kukkantsátok szervek
Alakul mint pupos györök a prés alatt
hellotok motosok! készülget a moccom...rem nemsokára meglesz...
felhívás mindenkinek! aki csak tud, jöjjön március 15dikén a gyöngyös mellet lévő gokartland pályára!csinálunk egy ösznépi hepajt!
jó a cucc
én is hétvégén megyek nézzni, remélem lesz jó árban elfogadható
szeva,már régóta,de a héten adom el... versenyzéstől messze vagyok sajna
További szép napot Motosok!
senki sem , meg ugye nem itthon tartom és ezért nem zavaroghatok ott állandóan
de ki veszi ki a kereket Nekem?
Foxy akármelyik gumis átcsapja a gumikat a mocidon
elméletileg...
én már sok- sok éve járok oda, nagyon tetszik az a verseny, de ha jó idő lesz, akkor nem is gondolkodom és motorra pattanok

nemsokára lépek fel Fehérvárra, aztán legurulok Agárdra átcseréltetni,megvágatni a gumit
hali x mikor szereztel be xt125?de cool a ruha hamarosan vagy mar versenyzel?
az jo tavaly is ugy volt sokan jonnek egyedul voltam kint sot erdekes modon buszal utana talpaltam palyaig de nem ismertem lehetetlent:D
nagyon helyes Sanyanak mar mondtam nyaron minden szerdan eszmeletlen nagy motoros kiallitas gyorsulas stb vanak tenger parton tutkon meg tudnam szervezni es van ketto magyar Sved motoros Club kint igaz csoperesek:D de meg lehetne szervezni
ha nagyon rossz idő lesz szombaton, akkor Én megpróbálok valahogyan lenézni Sóskútra
tatabanyara le kellene nezzni zozzekhoz kivancsi vagyok ottani palyara vagy ahol mociznak ,meg pannon ringre is
húha, nekem mindegy.........., de szívesen motoznék kint is
rendben en tegnap meg addtam neki szamodat,mocizas cool melyik orszagban?
Szió!

Nem kaptam még az Elissától mail-t.

Közös motozás jó lesz?
hello foxi sikerult meg kapnod a szamot?kozvetitesert mit is szamoljak fell,

Csak Neked nem szabad!
Köszike 1-2 karcolás,kopás van rajta, használt ruci,de nagyon jó állapotú..supermotos sráctól vettem
az oldalon nemsokára lesz motoros cikk is!
méghogy én mentem mint az ördög! feltenném a kérdést a nagyérdeműnek, hogy ki a nagyobb ördög. az aki 660assal körönként 0.01mpt ver a DRZre vagy az aki DRZvel így tudja tartani a tempót?
Jó kis nap volt! Mentél mint az ödög !Remélem a hétvégére ismét összejön, mégtovább, mégtöbben és sokkal szebb időben,de igy van, soha rosszabbat! Jah ,gratula az oldaladhoz!