Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz és most finoman fejeztem ki magam , nagyon fúj a szél

és ott?
Foxgirl felétek mien az idő?
Szió!
Szép napot mindenkinek!
Oksi, köszike!
ha bármilyen info vagy kérdésed van,erre a címre írj bátran
Köszönöm!
nem lehet az annyira rossz!
természetesen van: paplukacs@freemail.hu
na az még rejtéj ki fogja felrakni a gumimat... mert a balfasz autógumis összekaristolja a felnim
haver nemrég vett egy ugyanilyen gumiszerelö gépet
ja am nemlesz egy jóidpő basszus:(
van msned?
esti pályamotorozásra készen
Na Helló emberek, kiváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalatokra esetleg !
Vettem egy gumit a motoromra hátra, de nem kell nagy feltételek elé állitani a cuccot mert ugye csak egy 125ös kis gépen lesz de azért érdekelnének a tapasztalatok.
Pirelli MP7 140/60-18
Svédbilincssel, kipufogó mérettől függ, hogy mekkora kell. Nekem pl 85-110-es van fennt.
holnap olyan szél lesz,hogy sárkányt eregethetünk...akinek van otthon az kössön a lábára egy kötelet és huss...ha jó magasan van már akkor engedd el
köszi gerre
2005ben vettem a Grizzlimet zsír ujannon Yami szalonból.....Megérkeztem egy 1990es rozsdás állapotban lévő 2107-el plusz futó(csak azon a gépjárművön volt horog) a szalontulajdonos nem kicsit figyelt amikor megérkeztem...Azóta ez a zsiga ki van vonva a forgalomból és meg van heggesztve a diffije
A paksi pályán láttam én is valami hasonló "fílinget", csak ott egy futón volt két sx, szinte zsír új állapotban, és egy lada volt a vontató. Csak az a kár, hogy nincs róla képem
Én is örülök, hogy összefutottunk itt a fórumon és hogy láthattam a régi mocinkat. Hát szerintem tuti találkozunk majd a pályán. Zolinak átadom!
Öcsém állat a kép a Ktm a futon a 2104 meg huzza lada forvver
simán elfér.nem kell aggódni.
hát mi csak ide oda "endurozgatunk"....múlt vasárnap nyomtunk egy 120kmes kerülőt...felmentünk vácra meg a dunánál voltunk,természetesen határon keresztül meg néha dunakeszire megyünk át,van ott egy két pálya meg homokbánya..szóval igy ennyi...supermotozni még nem volt alkalmam elmenni sehova,mert ugye a moci is későn került hozzám,meg műszaki se volt rajta,és mire minden megvolt,addigra elég hidegek lettek de nyáron majd én is ki szeretnék elnézni kakucsra vagy valahova majd!akkor örülök hogy itt összefutottunk,remélem majd még személyesen is Zolit meg üdvözlöm!szia
Köszi mi jól vagyunk. Minden hétvégén valamelyik crosspályán vagyunk, ha pedig jobb idő lesz megyünk Kakucsra, Kecskemétre vagy Gyöngyösre supermotozni . És te merre húzod neki? Ja ja vett tőlünk kereket a barátod. Én szeretnék menni, mert sajna tavaly kihagytuk, szerintem vasárnap lesz, mert szombaton nyitva van az üzlet és itt kell lennem. . A mocival menet nálunk kilőve, mert előbb valami lábtartó alkalmatosságot kell gyártania nekem a Zolinak.