Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehogy tévedésbe essetek,a motor nem az enyém hanem a kereskedésé,ők intézik a dolgot..nekem a moci így nagyon megfelel,tök jó ,de ők erősködnek,hogy ki cserélnek minden kopó alkatrészt...de nem is baj mert kisebb az esély a gebaszra,csak a probléma az ,hogy miért nem télen csinálták,ez kb 1,5-2hét és egy hónap múlva ugyi tökölön lesz racing,amire nem ártana edzeni kicsit
a "nagy testvér"
csak Foxgirl-nek
367 oldal!
Nincs mit! Ha visszalapozgatsz akkor megtalálod mert SMHOOLIGAN rakott fel képet is róla!
jégmotoron hanyadik letél miskolcon?
emlékszel a 110es rajtszámú pitpájkos csávóra? 6. lett haverom..
ezek nem duplatárcsásak véletlenül elöl? Vagy hülyeséget beszélek, attól még jó?
szia !köszi az infót.........amugy csak sima utcai csavargásra..........motorozgatni unalmat elűzni semmi durvulás:)
Dr-z be való spanyol Morad supermoto kerekek.Első 3,5" X 17" a hátsó 5" X 17"
Na ez pont neked való! Kérdezd meg SMHOOLIGAN-t!
A felnikről érdeklődj smhooligan-nál hátha még meg vannak neki! A méreteket nem tudom pontosan már!
Hali.
Az egyik haverom DRZ jébe valamilyen suzukié van.
Szerintem azt nézzél bele.
A neten láttam 50-100eft ig vannak.
Inkább a gumi a drága és a féktárcsa.
Mire szeretnéd használni?
Üdv.BoB.
Akkor retteghetnek az ellenfelek, mert újból támad a husaberg
Jól megy...
Aha,kiviszik mattyinghoffenbe a születési helyére mekkcsináják a blokkját... nincsen semmi baja,csak rágyúrnak egy kicsit,hogy nagyon bírja az idei szeont
Kell a pííííz és berakod a zaciba? Az én kis bergem is magatehetetlenül fekszik már több mint 1 hónapja!
Na ja,csak holnaptól nem lesz mocim kb 1 hétig
Háj! Ez a Brezova-project befúlladni látszik a szaridő miatt de még a Rabócsi-ringet megkérdezem ! Viszont a következő szombat nekem megfelelne ha összekapná magát egy kicsit az idő én frankón mennék brezovázni !
Mi a helyzet arra felé,már az időjárásra gondolok
Morning! Télleg el van b@szva az idő Hevesben? El se hiszem ,mert ha itt kinézek , süt a nap meg jól fuj a szél, bár a felhőképet nézve télleg vmi szarság van arra! Ha délelőtt megjavulna az idő kolompoljatok nekem is, vagy másfél óra alatt odaérek a nagy pusztaságbúúúúl!
mindenképpen méssz?
nem hiszem,hogy valaki menne tőlünk.piszok rossz idő van.
szerbusz-énis óvári vagyok:))végre valaki .minnyá keresek is valami endúrós emberkét akivel lehetne motorozni:))
sziasztok!drz 400 hoz miféle felnit ajánlotok motózáshoz?
pl 900 rr felnire vagy 600 cbr felnire gondoltam.ti mit ajánlotok mivel tudnám megúszni olcsóbban?
köszike
én sem akkor megyek csak nyóckór nyit ki...majd ottant leszek
a 8 az nekem picit korai, mivelhogy még most kezdek elpályázni hazulról ,hajnalba hazajövök offon ,gyors szunya, de ugy 11ig tuti odaérek! Ha elöbb érsz, picit szárithatnád a pályát,mer a vizen én simán egyből eldobom aztmegy takarithatom az olajat is!