Nehogy tévedésbe essetek,a motor nem az enyém hanem a kereskedésé,ők intézik a dolgot..nekem a moci így nagyon megfelel,tök jó ,de ők erősködnek,hogy ki cserélnek minden kopó alkatrészt...de nem is baj mert kisebb az esély a gebaszra,csak a probléma az ,hogy miért nem télen csinálták,ez kb 1,5-2hét és egy hónap múlva ugyi tökölön lesz racing,amire nem ártana edzeni kicsit
Hali.
Az egyik haverom DRZ jébe valamilyen suzukié van.
Szerintem azt nézzél bele.
A neten láttam 50-100eft ig vannak.
Inkább a gumi a drága és a féktárcsa.
Mire szeretnéd használni?
Üdv.BoB.
Aha,kiviszik mattyinghoffenbe a születési helyére mekkcsináják a blokkját... nincsen semmi baja,csak rágyúrnak egy kicsit,hogy nagyon bírja az idei szeont
Háj! Ez a Brezova-project befúlladni látszik a szaridő miatt de még a Rabócsi-ringet megkérdezem ! Viszont a következő szombat nekem megfelelne ha összekapná magát egy kicsit az idő én frankón mennék brezovázni !
Morning! Télleg el van b@szva az idő Hevesben? El se hiszem ,mert ha itt kinézek , süt a nap meg jól fuj a szél, bár a felhőképet nézve télleg vmi szarság van arra! Ha délelőtt megjavulna az idő kolompoljatok nekem is, vagy másfél óra alatt odaérek a nagy pusztaságbúúúúl!
a 8 az nekem picit korai, mivelhogy még most kezdek elpályázni hazulról ,hajnalba hazajövök offon ,gyors szunya, de ugy 11ig tuti odaérek! Ha elöbb érsz, picit szárithatnád a pályát,mer a vizen én simán egyből eldobom aztmegy takarithatom az olajat is!
emlékszel a 110es rajtszámú pitpájkos csávóra? 6. lett haverom..
Na ez pont neked való! Kérdezd meg SMHOOLIGAN-t!
Az egyik haverom DRZ jébe valamilyen suzukié van.
Szerintem azt nézzél bele.
A neten láttam 50-100eft ig vannak.
Inkább a gumi a drága és a féktárcsa.
Mire szeretnéd használni?
Üdv.BoB.
pl 900 rr felnire vagy 600 cbr felnire gondoltam.ti mit ajánlotok mivel tudnám megúszni olcsóbban?
köszike