szerintem pályára sosem fogok menni mert legközelebb 250km re van meg ezzel a motorral anyira nem is érdemes.. majd ha lessz másik..
inkább csak ijen próbálkozásokra dűtögetni , esetleg megpróbálni csúsztatni, kerekezni stb. nameg túrázásokra.
na ez elég amatőrnek hangzik
Nem ismerem, de a mintázata alapján elég meglepő a Racing felirat rajta. Az viszont tuti, hogy jó lesz ez neked, ha jól emlékszem, hogy most kezded.
Én is elfaroltam vagy 20 különböző utcai gumit mire szükségét éreztem hátra is nagyobb tapadásnak.
SZIA ! megvannak még afelnik?
mennyit kérsz érte vagy ha nincsen akkor nemtudod holllehetne ilyeneket venni mert eccer már a használtmotor.hun vagy a használtautón láttam ugyanilyen felniket színben is ilyen volt de sajna választ nemkaptam emiben a tulajtól aki hirdette és úgygondoltam akkor kamu a hírdetés.nemfoglalkoztam vele meg kb 12 ezer ft volt darabja asszem...............hát ennyi lenne.
Kezdik cserélgetni a gumikat az osztrákok. Egész szezonban folyamatosan találtok nálam olcsón használt gumeszokat 110-190-es méretben.
Csak 165-ös slick nincs soha:( Arra viszont én lennék vevő, vagy adnék érte utcait.
ez most 3 puttony. jobban szeretem a kicsivel könnyebbet, kevésbé "töményet". Ráadásul velem jó inni,mert iszonyat gyorsan berugok.Akkor indul a nagy hepaj..... (bunkóra iszom magamat!)
Azt nem...nem hogy cserét de ez a tavalyi rettenet ami ugye 2006 os csont alap gép ...de ha volna valakinek kedve húzhatna a motorjával kötéllel,én meg üllnék ezen blokk nélkűliben de,legalább edzünk...vagy ha nincsen motorja majd felváltva tologathatjuk
Na most próbáljon valaki eladni suzukiba való öntött 17-es kereket!
Emlékszek mindenkire.Aztán volt Barcikán 3 hete,azóta fáj a bordám .
inkább csak ijen próbálkozásokra dűtögetni , esetleg megpróbálni csúsztatni, kerekezni stb. nameg túrázásokra.
na ez elég amatőrnek hangzik
mivelhogy az
Lepence parkolóba milyen sűrűn fogtok járni?
Majd elfogadnék pár jótanácsot testtartás meg ilyen full alap dolgokban.
Nem ismerem, de a mintázata alapján elég meglepő a Racing felirat rajta. Az viszont tuti, hogy jó lesz ez neked, ha jól emlékszem, hogy most kezded.
Én is elfaroltam vagy 20 különböző utcai gumit mire szükségét éreztem hátra is nagyobb tapadásnak.
mennyit kérsz érte vagy ha nincsen akkor nemtudod holllehetne ilyeneket venni mert eccer már a használtmotor.hun vagy a használtautón láttam ugyanilyen felniket színben is ilyen volt de sajna választ nemkaptam emiben a tulajtól aki hirdette és úgygondoltam akkor kamu a hírdetés.nemfoglalkoztam vele meg kb 12 ezer ft volt darabja asszem...............hát ennyi lenne.
a 9437-es hozzászólásomra tudnál valamit reagálni?
Kezdik cserélgetni a gumikat az osztrákok. Egész szezonban folyamatosan találtok nálam olcsón használt gumeszokat 110-190-es méretben.
Csak 165-ös slick nincs soha:( Arra viszont én lennék vevő, vagy adnék érte utcait.
Keresek DRZ - re tengelyvédőt.
És addig nem kapsz valami csere motort?