Tervben van egy supermoto szett. Srác mondta, hogy pályán hideg gumikkal kicsúszott és az első felni picit sérült.
Küldött róla képet, nem tűnik olyan vészesnek. Szerintetek mennyire komoly? Meg lehet csináltatni, vagy nem érdemes vele foglalkozni? (mármint a sérüléssel )
Azt hittem komolyan érdekel.
Én nem értek hozzá, csak amit összeolvasgatok innen onnan. A berg egy sokkal nagyobb kiforrottabb gyár, én nem hasonlítanám hozzá.
Nekem ez olyan mint a VOR, lehet hogy jó, jó de nem kéne !
Laci, a Berget is lehúzták hogy milyen szar. Mégis évről évre fejlesztik és 2012-ben VB-t nyertek. Gondolom ez a gyár is fejlődött 2006 óta valamit . (csak próbáltam feldobni egy témát, mert döglött a fórum)
Sziasztok. Elnézést hogy idepofátlankodok. 2008-as évjáratú kawasaki Z 750-et cserélnék supermotora, ha esetleg hallanátok valamit kérlek titeket ne tartsátok vissza az infot. Flairbar82@gmail.com
Sziasztok!
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
Néztem a felújított motorodat és nagyon tetszik .
Igényes a megmunkálás és jó a minta. de igazán az ülés kidolgozása érdekel engem. Tudnál adni elérhetőséget?
Valakinek esetleg Ktm kormányszivacs amitől megválna?
Tervben van egy supermoto szett. Srác mondta, hogy pályán hideg gumikkal kicsúszott és az első felni picit sérült.
Küldött róla képet, nem tűnik olyan vészesnek. Szerintetek mennyire komoly? Meg lehet csináltatni, vagy nem érdemes vele foglalkozni? (mármint a sérüléssel )
Én nem értek hozzá, csak amit összeolvasgatok innen onnan. A berg egy sokkal nagyobb kiforrottabb gyár, én nem hasonlítanám hozzá.
Nekem ez olyan mint a VOR, lehet hogy jó, jó de nem kéne !
Lehet működik így is : link
Cinvedér méretű dugó, hozzáértő szerint szar technológia.
Köszönöm
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
Igényes a megmunkálás és jó a minta. de igazán az ülés kidolgozása érdekel engem. Tudnál adni elérhetőséget?