Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami ilyen engem is érdekelne.. :P
Nem ez kellene hanem a vastagabb amin tépőzáras burkolat van!
Nekem van...
Hali!
Valakinek esetleg Ktm kormányszivacs amitől megválna?
Értem, köszi a választ! :)
Ez csak felületi horzsolás, a legtöbbünk felnije ötszörilyen ripacsék! Ne foglalkozz vele!
Lehet kicsit hülyén jött le de arra akartam célozni, hogy ettől semmi komolyabb baja nem lehet a felninek igaz?
ez most komoly kérdés?
Sziasztok!

Tervben van egy supermoto szett. Srác mondta, hogy pályán hideg gumikkal kicsúszott és az első felni picit sérült.
Küldött róla képet, nem tűnik olyan vészesnek. Szerintetek mennyire komoly? Meg lehet csináltatni, vagy nem érdemes vele foglalkozni? (mármint a sérüléssel )
Én is...
Kunkliéra gondoltam.
Hol építenek ilyet superquadba? Egyet láttam 2006 körül, de az se ment sokat...
Oldalkocsis motorokban használták, ma többnyire Superquad-ba építik be.
Azt hittem komolyan érdekel.
Én nem értek hozzá, csak amit összeolvasgatok innen onnan. A berg egy sokkal nagyobb kiforrottabb gyár, én nem hasonlítanám hozzá.
Nekem ez olyan mint a VOR, lehet hogy jó, jó de nem kéne !
nagypályán lerugnám szívesen!
Laci, a Berget is lehúzták hogy milyen szar. Mégis évről évre fejlesztik és 2012-ben VB-t nyertek. Gondolom ez a gyár is fejlődött 2006 óta valamit . (csak próbáltam feldobni egy témát, mert döglött a fórum)
életveszély
vót mán tárgyalva egy párszor! Keresőbe ird be : maico

Lehet működik így is : link

Cinvedér méretű dugó, hozzáértő szerint szar technológia.
Ez milyen lehet? 2 ütem, 685 ccm, 101kg, 82le, 10000 euro
3 mm-es menettel rendelkező teleszkóplégtelenítőt tud valaki?
Sziasztok. Elnézést hogy idepofátlankodok. 2008-as évjáratú kawasaki Z 750-et cserélnék supermotora, ha esetleg hallanátok valamit kérlek titeket ne tartsátok vissza az infot. Flairbar82@gmail.com

Köszönöm
Sziasztok!
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
Néztem a felújított motorodat és nagyon tetszik .
Igényes a megmunkálás és jó a minta. de igazán az ülés kidolgozása érdekel engem. Tudnál adni elérhetőséget?