Sürgősen eladó anyagi okok miatt egy szép állapotban lévő 3 küllős sm szett!A szetten meg van minden 2db tárcsafék 1db lánckerék 1szezont elfutó gumik 140h.-110e.!Mellé adok plusz egy lánckereket és egy 112 szemes 2000km-es DID520vx2 láncot!Ár megegyezés szerint OLCSÓN ADOM MIVEL TÉNYLEG RENDKÍVÜL SÜRGŐS!
Ha drz400-hoz kell akkor tudok még adni hozzá egy 13-as első fogaskereket is!
Telefonon keress kérlek ha lehet!Tel.szám: 06306358366
Távol álljon tőlem hogy illessem a CNC-seket!
Köszönöm a linkeket,ezeket már sajna én is néztem,mindkettő 108mm-es,szerencsére nekem 100mm-es kell...Mindegy,köszi srácok,majd megoldom!
Kezdek rámenni erre az adapter dologra! Pl. a Magura is gyárt ,de csak a japó gépekre !5600Ft! Huski,KárTéM mostohagyerek!Én meg vegyek kisiparit 100€-ért ,vagy értetlenkedjek Kisjóskapista CNC mesterrel mit is akarok....
Méémééémééénemlehet ilyet gyártani KTM-hez?
Köszönöm hogy kiventilálhattam magam!
üdv
Ha valakinek esetleg szüksége lenne KTM LC4 640 Duke2 alkatrészekre /Gyáriak 5000km esek../ az dobjon egy emailt
uazosember@gmail.com
elsö Wp telo
központi wp
320 as féktárcsa 1 fékbetétet se koptatott le
index légszüröház
kipufogo
leömlö
brembo munkahengerek
tank
hütövédö
gyertyakábel
mikuni karbi
kapcsolok
lábtartok gumi sincs megkopva rajta!
km spirál
projectoros lámőák
fordulatszámmérö
fejidom
stb...
Az a benyomásom hogy a kecskeméti pályatulajdonos-vezetőség épp csak megtűri a motorosokat ezzel az óránkénti 15 perces menetekkel. Pénzügyileg érthető is, hiszen a gokartosoktól 16 percért 5000ft-ot kérnek. A probléma ott kezdődik hogy amikor Dani szervezte a Sumot, akkor arra kértek minket hogy minél több "supermotorost" szervezzünk (folyamatosan) a pályára, akár még új nyomvonalat is csinálnának (talán off-road). Az új vezetés mindenre nyitott. Ja. Ezután jött az ominózus második KTM-nap. Mindenki tudja mire gondolok. A birizdo-kart tudja hogy a motos banda Kakucsra, Visontára jár és ezeket az embereket akarja elcsábítani Kecsóra. Hát így nem tudom hogy hogyan.
Tudja valaki hogy az 5"-os felnire lehet e rakni 150-es gumit?
Köszi