Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Supermoto építőknek akció:
Behr kerekek 3,5" x 17" illetve 5" x 17" 70 %-os dunlop slickekkel,féktárcsával,lánckerékkel
Komplett Magura 310 radiál fékrendszer ( alsó,felső,tárcsa,telócsizma)
Gyári alu cnc mart villabefogó 11-14 offsettel
EGYBEN 260.000.-
Csatlakozz és időben értesülsz minden új infóról!
Ez igazán remek hír így én ott leszek meg egy pár Balatoni jó barát.
Itt a fórumon remélem azért hangot adtok azoknak a neves napoknak
Helyesbítek: SUMO Kakucsring 2013.05.04.- én !
Hát persze, pont ez a lényege, hogy tudás szinttől függetlenül bárki pályázhasson egy családi hangulatú supermotós rendezvényen.
Gomba Dani a főszervezője a SUMO Napoknak, ő készít programot, de gondolom kezdők, haladók, profiknak lesz külön is lehetőség motorozásra.
Úgy tudom még Miskolcról is érkezik egy vegyes különítmény a május 5. -i rendezvényre!
köszönöm.
A kérdés az lenne mint kezdő lehetőség van számomra egy kiadós motorozásra ?. Teszem azt a Kakucs ringen szervezett napon.vagy ott csak haladok és profik motoroznak és versenyeznek?
Pörgesd vissza febr. 15.- re ott az egész szezon terv!
Csutkagázval, had' kápárjék a kerík!
küld egy e-mailt aztán elmesélek minden amit tudni akarsz még azt is amit nem
atesz91@gmail.hu
Szia

Én pont megkímélt vasat szeretnék venni egy olyan sm-et sem látok a hirdetések között amiért érdemes lenne egyáltalán felhívni........

Tiedről mit lehet tudni.
(Lehet hirdetés nélkül eladod a motorod:)
Ha netán valami újonc idetévedne és bekérdezne, hogy hogyan is köll erőcsúsztatnyi:

http://www.youtube.com/watch?f...!
Sziasztok! Valaki tudna olyan helyet/oldalt ajánlani ahol Ktm alkatrészek ( ujak és gyáriak) tömkelegét találom! Konkrétan Ktm Sx 65 2008-hoz kellenének!
Rajta vagyok, nem szeretném eladni minden áron minden idiótának nem fogom oda adni ponton pénzért, ezért nem is hirdetem
ahoy . Mikor és hol lesz az első jó sm találkozó? Rutinos pályára járók hahó hol vagytok . A vissza számlálás elkezdődőt január február itt a nyár nálunk a Balatonon így tartják.
ok, köszi
Úgy- úgy, kis pénzből is lehet jót szórakozni és egy- két edző versenyen meg is méretheted magad. Erről szólnak a SUMO rendezvények.
A SuMo nap az nem verseny, hanem egy baráti - SuMo csoport, Gomba Dani - által szervezett összejövetel. Oda gyakorlatilag bárki mehet, aki az adott helyszínen kifizeti a pályahasználati díjat. Az OB futamain pedig vagy napi licenccel, vagy éves licenccel tudsz részt venni.
Én ugyanebben a cipőben járok, de OB- re kell minimum a napi licenc, talán kivétel lesz, mert az nem az OB része az egri verseny, de az még a jövő zenéje.
Licencet nem a fészbúkon igényelhetszt, hanem ITT, de érdemes rászánni azt az 5 percet a regisztrálásra, mert ott kérdéseidre szakemberek tudnak válaszolni.
SUMO
Sziasztok !

Anyagi kilátásaim miatt nem hiszem hogy minden rendezvényen részt tudok venni, ezért legalább két kérdés merült fel bennem SuMo-val kapcsolatban, amire választ szeretnék:
1. Lehet-e indulni Licence nélkül bármelyik rendezvényen, akár a 05.05-i O.B.-n?
2. Ha nem vagyok a fb-n hogy tudok licencet venni.

Köszi
Akkor gyűjts:):):)

Mert el szeretnéd adni a motorod? egyébként?
Hali,
Van egy eladó 32es moto master ryv 501 sm supermoto féktárcsám, úszó, zsír új. Yamahára vettem, nem tudom mire jó még az osztóköre elméletileg 6*68mm. Az ár szerintem elég baráti 35e birodalmi forint. Érd: 20/3104112
Nem lettem közelebb nem ismerem ! De azért köszi!
Mond el nekik a tuttit!
Az egykerekező huszároknak égen-földön a hátsó fék használatát kell megtanulni, nem a lóerőket korlátozni!
Szia Attila!

IRC Silica gumival, most tapadt, nem úgy mint a Nyiregyin, ott nyúltam mint a z olasz tészta!