Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most kiábrándítalak: ha régebbi motorból való 17-es felniket veszel és alakít(t)a(t)sz át az XT-be, az is bőven több tízezer forint lesz!
Ha a gyári agyakra fűzetsz használt 17-es ráfokat, azzal olcsóbban megúszod (vagy legfeljebb ugyanannyiból kijön).
Helló.
Egy kis segitség kellene abban,hogy egy 96-os xt 600-ast szeretnék supermoto-vá alakitani,de nem több 10erzes értékböl.
Kérdésem, hogy melyik régebbi motorbol lehetne 17" felniket bele tenni esetleg kis átalakitással?
Ha valakinek van tapasztalata benne válaszát elöre is köszönöm!
Valaki használ(t) Powerblade tuningot karbihoz?
Vagy esetleg valami tapasztalat vele kapcsolatban?
Erről lenne szó:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Öcsi.Mit tettél azzal a szerencsétlen motorral? Maradt benne valami épségben is?
Szevasztok!

Keresek a Husqvarna sm 125-öm re előre valami értelmes Sm sárvédőt, most Acerbis van rajta de nap megette és törik mind a ropi, ha van valakinek valami pofás használt érdekelne, elsősorban kék kellene.

ÖDv
Főtengelycsapágyak, főtengelyszimeringek, blokktömítések... Illetve HA van henger és dugattyú.
ha csak blokk alaktrészekre van szükséged ajánlhatom egy ismerősöm,neki vannak abból a blokkaljakból amit mindenki árult itt pár tízezerért...azok újak,ha érdeklehet akkor válaszolj és adok elérhetőséget
sorold mi kő? hatha sikerűl segiteni
link
Akinek van kedve jöjjön!
Szombaton Talmácsi nap lesz, nem tudom lehet e motorozni
http://www.facebook.com/groups...

SUMO CSOPORT
már 95en vagyunk
komlett vertex 830 euro
Help PLS! Akinek jelentős mennyiségű kedvezménye van Suzuki alkatrészeket forgalmazó cégeknél kérem ne tartsa magában... Jó pár cucc kellene... Meghálálom... köszönöööm!
7vegen kecskemeti gurulast tervez valaki.kőpőnyeg szerint idealis idő lessz 24-27C
iz a faking lájfsztájl már csak a veszt kószt jeeáh meg egy keptön niga hiányzik a képről
nekem 180-nál már behajlanak a tükrök, a felett se magamat se hátrafelé nem nézelödök
Az SC/SMC-k 140-es utazót kényelmesen tudnak tartani...
mert Te kemény vagy!
én 150-160-al járok a Ducatival. One Trooper+ Oakley crowbar combo, ja és minőségi füldugasz.
Persze a lezárt német autópályán...
és ki a f...z megy 160nal egy supermotoval.
akkor nem tudod miről szól ez az egész...
(nem akartam beszólni)
Miért nem alszol? :)
nekem is volt már ilyen.. a szemüveg és a sisakon az orrésznél a terelő tele lett, de az arcomon semmi
Látod itt valahol a bőrömet?
Nehéz elhinni, hogy nem a bőrődön loccsanak a muslincák, egy nyitott sisakban.