Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, egyszer veled összfutottunk a Mátrában, aztán lámpától lámpáig gurultunk Gyöngyösön:) Láttam nagyobb bandával nyomtátok, mikor mentek ki legközelebb? Gyakran vagyok arrafele, jó lenne többen gurulni!
Valaki hétvégén jár arrafele?
Ha jól értelmezem:Lehetségeshogyvárhatódenembiztoshogyesőleszvagymeleg!
Sziasztok
Nemrég vettem egy Suzuki Drz E-t supermoto cuccokkal,nem tudom hogy csak nálam van ez a jelenség de 6000 fordulat felett nagyon rezeg az egész gép.Elég idegesítő hogy 110-120nál szétrázza a lábam, a seggem. Most valami nálam nem jó vagy ezek ilyenek?
üdv
egy "boldog" supermoto-s
természetesen lehet forintban fizetni 4500 Ft ill. 7500 Ft
sinus hullám
szombaton az edzés: egész nap 9:00 tol 25 € ,fél nap 14 órától 15 €
Kettő azaz 2 napra előre érdemes nézni az előrejelzést, a többi csak jóslás meg mese, tehát fogalmuk sincs.
,Én meg imént néztem más oldalon ott napot es 22-25 celziuszut írnak,ott szó sincs esőről
Na erre valaki írjon egy matematikai egyenletrendszert...
Olvasd az emailt!
Zsírdisznó! Mikó, hó?
2000 ft-ba jó lesz?
Rajtszámtáblát keresek! Valakinek eladó?
hali!
eladó a vasam ha netán valakit érdekelne!
Sajna nem 220 az utcai,legalábbis az enyém
rendben
Köszi az ajánlatot, de normál futóra gondoltam. Amit még másra is lehet használni. A 240szerintem sok. 210 kb a reális nem?
Nekem nem kell vennem,csak ahogy s közmondás tartja,sokat akar a szarka.....
50ezerért akarsz venni? akkor azt is mondjátok,és nem túráztatom magam...egy stema(igaz horganyzott) de egy kalap szar,az kerül 160tól...
ez csak egy ajánlat volt bocs
Ezt nem irtad el? 145?
2.40 cm dani
van egy motorszállítóm ha érdekes lehet... SM csak 2 fér fel a széles kerék miatt,de am 3 krossz is kényelmesen felmegy,laprugós,
friss műszaki... 145recsegő
ha már itt tartunk, nem tud vki egy eladó utánfutót, amire felfér hosszában egy SMR?
hány cm hosszú lehet az smr gumival együtt? pontosan...