Nekem van egy
Én azért vettem mert szeretném a pályamotoros tudásomat fejleszteni.Felnőtteknek való...az biztos Épp ezért gondolkodom az eladáson.Úgy szállok le róla,hogy fülig ér a szám,de volt már,hogy a haverok vettek le róla,úgy elfáradtam
A lábtartó felett a csizma kikoptatja, ahol hozzáér, ezért alkalmaznak vázvédőt Tudtam, hogy meg fog találni valaki 'G' betűs, de nem rád számítottam
Egyébként a blokk és a váz külön ritkán kerül felhasználásra, ezért valószínűsíthető hogy az üzemóra vonatkozik a vázra is. Sőt, továbbmegyek: az olajcsere periódust is üzemDórában adják meg, és az sem kopik.
Én azért vettem mert szeretném a pályamotoros tudásomat fejleszteni.Felnőtteknek való...az biztos Épp ezért gondolkodom az eladáson.Úgy szállok le róla,hogy fülig ér a szám,de volt már,hogy a haverok vettek le róla,úgy elfáradtam
Egyébként a blokk és a váz külön ritkán kerül felhasználásra, ezért valószínűsíthető hogy az üzemóra vonatkozik a vázra is. Sőt, továbbmegyek: az olajcsere periódust is üzemDórában adják meg, és az sem kopik.
400 ?
268
üzemórás azt tudom, de ha arra hajlik majd a fejem akkor egy Berg-et nézek amin hipp-hopp kinyírom magamat, na nem, mint ha ezen nem azt tenném
03.06. Gyongyos (HU)
22.07. Prievidza
19.08. Vranov nad Topľou
16.09. Slovakiaring
2012.06.03.
már csak 11nap és indul a Party, a SuMo Party