Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyenge személyi kultusz van kialakulóban
ilyen is lesz hamarosan....
Hallo .Drz hátsó enduró kereket vásárolnék csak jó állapotú érdekel....
Köszönöm,írtam e-mailt.!
Heló,

szerintem én tudok neked segíteni. Jövőhéten küldik a DRZ idomokat bemérésre és komplett matricaszett felragasztásra, utánna a tiédre is tudnék csinálni.

Írd meg az elképzelésed: zsoltisopron@hotmail.com

Komplett szett 18.000 Ft+ posta, 3 év garanciával, és persze karc víz és UV álló.
Eladó supermoto első sárvédő fehér színben.Vadonat új csomagolásában.4.000 ft 0620 3498275
ez azért very nice!
technikai okok miatt állandóan égett, vagyis pislákolt, fékhasználattól függetlenül
Nem is nagy! 73 kg-al könnyebb, mint az LTZ 400.
szép nagy dög
Lucky Myki
Szeretettel várlak.
Azért ha pontosat tudok majd szólok!
És Luki! Minek ég a féklámpa?!
az LTZ-t lecseréltem egy KTM XC 450 -re, jöhet a félméteres hó
és még fog is, most pl erre::::
Miért ne? Nem lehet rárakni? Akkor kuka? Vegyek másikat, ha vastagabb gumit akarok a motorra?
hívj fel ismét légyszíves!
arra ne rakj szélesebbet......
lehet én is bejelentkeznék én is!
Kérdésem lenne, ha valaki tud, világosítson fel.... Van egy Honda NX 500N-em, aminek a hátsó felnijébe a következő van írva! J17x2.50 1 94 DOT Milyen vastag gumi rakható fel erre a felnire? 130/80/17-es van rajta, de virslinek tűnik! mind két oldalon van még kb 4-4 cm-er! Felmegy a 150-es? Supermotor felniként vettem! Várok egy hozzáértő! Előre is kösz! Üdv.
Eladó a két kerék Behr elöl új 120/75-17 KR Slic hátul gumi nincs 130ft.
Magura pumpa+Beringer munkahahenger alsó+fékcső+hullámos féktárcsa 110ft.
Vagy egyben vagy külön kerekek külön fékrendszer eladó!
De darabonként nem!
Ha miskolciak nem jelentkeznek,akkor szerintem a varbói tó.Reményeim szerint szombat délelőtt,de lehet hogy a nagy hó elb@ssza az egészet.DRZ,és gyere ha tudsz!
Helyszín? Időpont? DRZ? Bejelentkeznék!
Nem emlékszem pontosan de valami 30-40,000 körül