Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szellőztetés miatt,van amikor pólóban voltunk,volt amikor dzsekiben.
Luki, ez nem ide tartozik több szempontból sem. De ha egyszer gondolod, akkor szívesen leülök veled, és elmesélem az egészet!
Parazitak mindig is voltak,es nem csak embervilagban.. pulcsi eleg bár nem engem kérdeztek
Szűk ritmustalan szögletes ,ahogy mondod.jol nyomtak a versenyzők,de sm nek kicsi volt a pálya.igen anno volt bercyben ilyen.talan 20 év múlva.. Akkor ismet elmegyek.és nevezek:-D. Seniorban
Az még nem is volna baj. Nekem az csípi a szemem, amikor valaki a más zsebéből szeretne jól élni.
A kákán is csomót mind2fél?ezt fejtsd ki légyszíves!
Tegye azt.kit érdekel.de ahogy kornél mondta mindenki zsebol él
Szia Luki!

Milyen idő volt a csarnokon belül? Mennyire kell beöltözni?
A földid, Hadnagy Józsi volt a szpiker. A dragbájkkal és a stunt-al képben van, az ilyen supercross- félével biztos kevésbé. A kenyéradó gazdáját meg gondolom kötelező volt neki fényesíteni
Az egri rendezvénnyel nem ez volt a fő probléma...utána már meg már a kákán is csomót keresett mindkét fél...tény, hogy a tegnapi versenyen csak szivacs bálák voltak, de mivel se tempó, és gyakorlatilag egetrengető gyorsulás sem volt, így elég volt ez is. Más kérdés, hogy szűk, ritmustalan, és túl szögletes volt. De 20 éve erre várt mindenki, és ezt tiszta laszvegasz, ahogy az öreg fogalmazta...ja, és ilyet talán a Bercy-ben rendeztek a franciák...vicc...
"azokat a szivacs kockákat úgy lépi át cross gép, mintha ott sem lenne"
tényleg nem volt rossz élmény a tegnapi nap. az hogy a srácok ilyen csúszós pályán bele adtak mindent a versenyzésbe és szó szerint vérre ment néha a meccs, mindenképpen elismerésre méltó.
a speaker olyan baromságokat beszélt, hogy mondhatni szégyen volt a rendezvényre nézve némelyik össze-vissza kusza se eleje, se vége mondani valót nélkülöző mondata. természetesen ment az ömlengés a köki-klánról most is. echt geil!
az egri rendezvényünkkel kapcsolatosan egyesek, megjegyezték, hogy NAGYON VESZÉLYES HA A MEZŐNY A PÁLYA EGYES SZAKASZAIN EGYMÁSSAL SZEMBE MEGY! itt más sem volt! ha esetleg ezt felhoznám kritikaként, akkor meg jönne a lerázós duma, hogy itt nem akkora a tempó. természetesen nem akkora, de azokat a szivacs kockákat úgy képi a cross gép, mintha ott sem lenne. mégsem menetirányonként 8-7méteres sávban acélkorláttal és 400kg-os bálákkal elválasztott helyen versenyeztek.
lesz itt még nagyon sok design, de ide csak a motorosokat tettem be.
de itt van azokból is egy kis ízelítő:
Szombat jo volt ,20 ev utan elég volt,de ha szombaton versenyeztek mi a vasárnapi tét? :-D
a rooftop racing tísört után
Vasárnapi SUPERMOT-ra innen valaki?
Nézőnek persze....
Deszépmotor...
Nincs valakinek a képen látható tükörből 1db felesleges?
Elkapott az ihlet.
A kettes dizájnról nekem győzike ugrik be.. dikmán ezt kő csinán e!

Egyébként jók!
Tudja valaki hogy hol lehet alkatrészeket beszerezni Sherco motorhoz?
Hali.
Nekem van!
06-20-5-636-213