szia! őszintén meg kell hogy mondjam, reális esélyt nem látok rá sajnos. nem szeretnénk ismét beleszaladni egy olyan fiaskóba mint tavaly. akkor lesz rá lehetőség, ha a politikai és a sportpolitikai háttér lehetségessé teszi, hogy dolgozhassunk. ameddig akadályoztatva vagyunk, addig inkább a vállalkozásomra koncentrálok. úgy látszik hazánkban egyáltalán nem fognak rendeződni rövid távon ezek a problémák. ameddig a motorsport szövetség úgy gondolkozik, hogy mindenkinek "jogdíjat" kell fizetnie, aki mer valamit tenni a sportért, addig nem hiszem, hogy életképes kezdeményezések fognak létrejönni. s lásd, nem is kell messzire menni, vannak olyanok, akik sem a mams-al, sem velünk nincsenek, hanem mindenki ellen vannak. ilyen környezetben lehetetlenség dolgozni. persze bolond is az, aki ezt erőlteti.....
Csak azért írtam, hogy ne itt beszéljük ezt meg, mert nem akartam, hogy nevetségessé tedd magad...de nem nyugszol...honnan tudod, hogy mit és kivel beszéltem?
helló Luki van remény az Egri versenyre idén mert jó lenne ha össze jönne én megyek mert indultam BGYarmaton és érdekkes a pálya szóval igazad van olvastam az irásokkat MZ CUP
szóval mikor letvolna a verseny egerbe megnéztem hogy hol lett volna és király volt az aszfalt szóval ennyít erröl
És senki nem a kezdeményezést támadja, hanem maximum azt, ami a MAMS 'belépése' után kialakult. Így ebből kifolyólag, nem is érdekel a rendőrséggel, egyéb szervekkel történt egyeztetés, tárgyalás.
várjál már! de most komolyan minden sértés nélkül! Te most komolyan gondolod, hogy mesélni fogsz a történtekről, kívülállóként azoknak akikkel történt? egyetlen egy megbeszélésen, egyeztetésen szervezői gyűlésen nem voltál jelen. sem amikor a várossal, rendőrséggel, MAMS-al történtek a dolgok.... hogy fogsz így újat mondani annak, aki ott volt mindegyiken, kivétel ez alól a MAMS megbeszélést, amin fizikai mivoltomban nem voltam jelen, de hála az égnek és a mobil technikának, skype-on végig hallgattam az egészet....
komolyan nem értem, hogy Te hogy lehetsz jobban informált!? vagy csak hallottál valamit valakitől, aki úgy hallotta, hogy a szomszéd azt beszélte a 3dik szomszéddal, hogy.... na ezt nevezik non-authentikus információnak. majd ha ott leszel valahol és részese vagy a dolgoknak első kézből, kérlek akkor informálj és mesélj azoknak, akik nem voltak ott.
cimborám vicces szava járása szerint: "Nehogy a szúnyog adjon már vért!"
Szilágyi Zoltán 28#
KTM hez keresek 320 as tárcsát átalakítóval!
Akinek van küldjön mail! thx!
trautmannjanos@bikerider.com
szóval mikor letvolna a verseny egerbe megnéztem hogy hol lett volna és király volt az aszfalt szóval ennyít erröl
szürke hályog, beképzeltség... egyenesben is vagyunk nem de?
komolyan nem értem, hogy Te hogy lehetsz jobban informált!? vagy csak hallottál valamit valakitől, aki úgy hallotta, hogy a szomszéd azt beszélte a 3dik szomszéddal, hogy.... na ezt nevezik non-authentikus információnak. majd ha ott leszel valahol és részese vagy a dolgoknak első kézből, kérlek akkor informálj és mesélj azoknak, akik nem voltak ott.
cimborám vicces szava járása szerint: "Nehogy a szúnyog adjon már vért!"