Sziasztok!
Régen írtam ide,akkor is keveset.A lényeg,hogy a hét végén jégmotorozni készülök.Ha valakit érdekel,jöjjön el,szívesen odaadom 1-2 körre a gépet.Én mióta kipróbáltam nem tok leállni,nem tok leállni,muszáj az oviba bejárni!
És valakit tudnátok ajánlani matrica ügyben?Komplett,egyedi matricaszettet szeretnék csináltatni,de bizonytalan lettem hogy kivel is csináltassam!Valami tanács,esetleg személyes tapasztalat valakinek?Nem szívesen bíznám olyanra,akiről ennyire megoszlanak a vélemények :/
Örülök hogy neked sikerült!
ÉS MOST SARKITOK
A te "cégedbe" ha így dolgoznátok akkor az emberéletekbe kerülne!
Főleg ha már fel sem vennétek a telefont! ja nem néznétek az emailt aztán reggel ott lenne az email valaki írt előző nap hogy ég a ház! Ugyan már!
Így ez a PANCSER brigád veszített pár megrendelőt! így megy ez nem tragédia! Ti vegyétek fel a telefont ha baj van!
A kereskedelemben dolgozok abból élek és ez a hozzá állás számomra érthetetlen!
Nekem korrektül dolgoztak, leadtam a méreteket meg hogy mit is szeretnék majd érdeklődtem hogy mi a helyzet ha utalom a zsét kb mikor lesz meg, erre már postán van a cucc ha megjött adjam fel a benne lévő csekket. Kicsit fúrcsáltam hogy nem előre kell valamiért fizetni. Majd amikor elszúrtam a ragasztást pik-pak jött a másik, ráadásul mindezt karácson előtti rohamban. Szóval én ajánlani tudom őket.
tegnap volt itt egy kis móka a stadionban a salakos pályán. lehetett autóval driftelni, meg quaddal csapatni. igaz a képen nem látszik, de én vagyok....
Tudod engem az bánt hogy az ember nyílt szívvel, normálisan. érdeklődve keres egy "céget" aki hirdeti a szolgáltatását és még csak el sem ér senkit sem hogy érdemben beszéljen vele! Még én érzem magam kellemetlenül hogy így jártam ezekkel! Holott Kosatt-nek meg szuper cuccokat csinált!
Na mindegy le van szarva már nem érdekel az ilyen!
Inkább a tavaszra várok és pl ilyen kedvenccel nyugtatom magam
Eladó a képen látható Xt 660 X típusú motorkerékpár. A motor rendszeresen karbantartott, szervizelt és megkímélt állapotú. Kevés kilométerrel, gyönyörű megjelenéssel és sok extrával: Kappa tartókonzol, Yamaha túradoboz, xenon fényszóró, tanktáska, riasztó, sport kipufogó + a gyári. A motor hitelmentes, törzskönyvvel rendelkezik. Magánszemélytől eladó. Az Ár irányár!
Megkérdezhetem mennyibe került az egész?
üdv