Halóhaló!
Ha valakinek meglenne Dudás Attila hétvégén #55 sportmotoron jégmotor és az icespeedway a weblapja de gondolom tudjátok kire gondolok telefonszáma kérem küldje át e-mailbe sada1988@gmail.com mert írtunk neki a jegmot@ címére de nem válaszolt még a riporter kollega meg szeretné publikálni a vele készült interjút csak várjuk a jóváhagyását így egy telefonszám jól jönne
Ez a kiváló minőségű SuterClutch präzisionsmaschiniert nagyszilárdságú T-6 repülőgép minőségű alumínium kiemelkedik mindenekelőtt a finom válasz, a kenés hatékonyságát az egyszerű összeszerelés. A különleges szín helyébe a tengelykapcsoló keresztül a teflon tartalmú, hardanodisierte réteg, amely minimalizálja a kopás a súrlódó felületek jelentősen. Ez a verzió is jön egy zseniális terv, hogy nincs speciális szerszámokkal. A lemez van szerelve 6 csavar, ahol a munka jön a kuplungot.
A mellékelt négy anti-hopping rugók folyamatban van. Az Anti-hopping lehet igazítani minden lovas stílusban tökéletesen. A tuningolt modell létezik egy válogatás keményebb rugók fő áll rendelkezésre.
engem igazából a müködési elve érdekel a suter kuplungnak,miért van benne 2 rugó?mit csinál a kissebbik mit a nagyobbik?nki szereti az más kérdés. myki emlékszel még a rugóid keménységére amit használtál?
A csúszókuplung csak motorfék üzemmódban dolgozik...szerintem...nem engedi blokkolni a hátsó kereket, így bepattogni sem...más kérdés, hogy supermotoban nem nagyon használja senki már. Van aki esküszik rá, de a többség nem...
Jóformán a motorérő által leadott teljesítményt váltom keresztül leadott egyenletes teljesítmény.nincs az hogy gyorsitasnal valtaskor lemarad a hatsokerek leblokkol es ebből adódóan beszital a motor.régen klónozással oldották meg,de a profik is áttértek erre. Eme kupkung miatt is van kevesebb high super. Érdemes megnézni aaron yates,kaliforniai esését,lagunaban
A bekakált laptopomon veszett el a kép sok 1000 társával együtt ezért nem tudom megmutatni!
A mobile.de-n volt olyan fajta hirdetve de most ott sincsen fent olyan!
Egyébként nekem az nagyon tetszett beférne a garázsba!
Ha valakinek meglenne Dudás Attila hétvégén #55 sportmotoron jégmotor és az icespeedway a weblapja de gondolom tudjátok kire gondolok telefonszáma kérem küldje át e-mailbe sada1988@gmail.com mert írtunk neki a jegmot@ címére de nem válaszolt még a riporter kollega meg szeretné publikálni a vele készült interjút csak várjuk a jóváhagyását így egy telefonszám jól jönne
Ez a kiváló minőségű SuterClutch präzisionsmaschiniert nagyszilárdságú T-6 repülőgép minőségű alumínium kiemelkedik mindenekelőtt a finom válasz, a kenés hatékonyságát az egyszerű összeszerelés. A különleges szín helyébe a tengelykapcsoló keresztül a teflon tartalmú, hardanodisierte réteg, amely minimalizálja a kopás a súrlódó felületek jelentősen. Ez a verzió is jön egy zseniális terv, hogy nincs speciális szerszámokkal. A lemez van szerelve 6 csavar, ahol a munka jön a kuplungot.
A mellékelt négy anti-hopping rugók folyamatban van. Az Anti-hopping lehet igazítani minden lovas stílusban tökéletesen. A tuningolt modell létezik egy válogatás keményebb rugók fő áll rendelkezésre.
ha nem így van bocs
Valami hír?
Ha Shercoban gondolkozol, keress meg magánban (adatlap) és adok egy elérhetőséget ahol van egy (szerintem) jó vétel!
Ez majdnem olyan csak sima fejidom volt rajta és kék volt!
A bekakált laptopomon veszett el a kép sok 1000 társával együtt ezért nem tudom megmutatni!
A mobile.de-n volt olyan fajta hirdetve de most ott sincsen fent olyan!
Egyébként nekem az nagyon tetszett beférne a garázsba!