Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello ! volt valaki ma Visontán ?
Az tuti! Nem kicsit irigylem őket
2004 ben alakult motoros klub (bejegyzett közhasznú szevezet) mélyen valós értéke alatt, eszmei áron átadó hyipcapkukacgmailpontcom
király mód van na
az azért látszik,hogy nem melós fizuból tolják a szekeret
Vorlicek és Hermunen Bulgária supermoto. Érdemes 0:26-nál megállítani a videót

http://youtu.be/mKKx-n3CaV8
de de annak sokan csak hogy az a vezetéknevem egyik fele
előzmény...
mér vagyok köcs?
én mennék mindenképpen!
én mennék ha lehet
Fórumlakók!
Idén augusztus 20.-án újra megrendezésre kerül a győri utcai go-kart verseny,most hívott az egyik benfentesem és a jövő héten fogom pontosan megtudni,hogy supermotoval is lehetne egy kis futamot tartani illetve motorozási lehetőség lesz e annak függvényében hány supermoto pilota venne részt a buliban. Akinek esetleg lenne kedve jönni az jelezzen nekem akár telon,akár mailben.
Máténak nem szoktak hívni?
Engem nem így hívnak, csak majdnem. de az emberek 99% eleinte így hív
amúgy köcsög vagy, te hírdeted http://www.kepesmotor.hu/felni... legalábbis a nevetek ugyanaz
jópofa a srác, hogy dobjak még rá egy 100ast nekem is versenyszettem van akkor
beteszem ide is a kérdésemet.
olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. ötletek? (high flow 640)

régebben a 400asom(sc) akkor csinált ilyet mielőtt eltörte volna a himbákat
köszi nekem nem duke van hanem régi LC4 és így nem kell, csak egybe lett volna jó ..
akkor nekem is verseny szettem van? az jóó mitől nem verseny szett egy excel?
Verseny szett? És hány coll a hátsó kerék szélessége? Meg azt azért tudni kell, hogy van olyan évjárat, ahol alapban excel az enduro/krossz kerék is...meg azért az a 100.000,- ráfizetés kicsit meleg...
a féknyereg nem eladó csak a 2 kerék de ugyis érdekel ha esetleg tudsz érte enduro szettet és ráfizetsz 100 e ft-ot mert ez verseny szett!
helló ez a két idom van! meg ottvan a tank meg a lámpafej benne vannak az órák is esetleg igy egybe nem érdekel? ezek igy egyben 50 ezer ha érdekel irj ! email cimre is írhatok?
Szombaton délútán talán alkalmas lesz a pálya! Vasárnap is nyomom és megbeszéljük Presov versenyt!
Szakad.....
Így hogy lesz menés?
Sajnálom, remélem mielőbb vasra tudsz pattanni
mi csak vasarnap delben erunk oda, ha az idojaras engedi
időben kérnék szólni kedves!