Fórumlakók!
Idén augusztus 20.-án újra megrendezésre kerül a győri utcai go-kart verseny,most hívott az egyik benfentesem és a jövő héten fogom pontosan megtudni,hogy supermotoval is lehetne egy kis futamot tartani illetve motorozási lehetőség lesz e annak függvényében hány supermoto pilota venne részt a buliban. Akinek esetleg lenne kedve jönni az jelezzen nekem akár telon,akár mailben.
jópofa a srác, hogy dobjak még rá egy 100ast nekem is versenyszettem van akkor
beteszem ide is a kérdésemet.
olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. ötletek? (high flow 640)
régebben a 400asom(sc) akkor csinált ilyet mielőtt eltörte volna a himbákat
Verseny szett? És hány coll a hátsó kerék szélessége? Meg azt azért tudni kell, hogy van olyan évjárat, ahol alapban excel az enduro/krossz kerék is...meg azért az a 100.000,- ráfizetés kicsit meleg...
helló ez a két idom van! meg ottvan a tank meg a lámpafej benne vannak az órák is esetleg igy egybe nem érdekel? ezek igy egyben 50 ezer ha érdekel irj ! email cimre is írhatok?
az azért látszik,hogy nem melós fizuból tolják a szekeret
http://youtu.be/mKKx-n3CaV8
Idén augusztus 20.-án újra megrendezésre kerül a győri utcai go-kart verseny,most hívott az egyik benfentesem és a jövő héten fogom pontosan megtudni,hogy supermotoval is lehetne egy kis futamot tartani illetve motorozási lehetőség lesz e annak függvényében hány supermoto pilota venne részt a buliban. Akinek esetleg lenne kedve jönni az jelezzen nekem akár telon,akár mailben.
beteszem ide is a kérdésemet.
olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. ötletek? (high flow 640)
régebben a 400asom(sc) akkor csinált ilyet mielőtt eltörte volna a himbákat
Így hogy lesz menés?