Figyu, én szemüveget hordok, az elfér a G. X alatt? Gondolok itt a cross szemüveg összeszűkülő részére,(ami miatt nagyon bejövős egyébként ) nem lesz útban?
természetesen ez saját tapasztalat, amúgy nagyon kényelmes, a szivacsra vmi plusz anyag van ragasztva így nem dörzsöl, és nagyok a szellőző részek is. supermotozni vagy városi ökörködéshez nagyon jó, de mikor bent az erdőben a fák között küzködsz izzadsz és lihegsz akkor sokkal jobban bepárásodik és összegyűjti a koszt mint a progrip.
nekem is Generation X van, de még1 nem veszek az biztos... dizájnos meg minden de a 8e ft progripp sokkal jobb ( legalábbis endurózni) állandóan be párásodik és akkora a szellöző lyukak rajta a szivacsnál, hogy simán beveri a koszt.
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Szerintetek mennyit érnek ezek a cuccok.
Excel kerekek,Hátsó 4.25*17, első 3.5*17, moto-master komplett fékrendszer,csapágyakkal hátsó féktárcsával távtartókal együtt.Már ki is próbáltam minden jól működik. Előre köszi a válaszokat.
Hol voltatok?
150-et megér a cuccos sztem!
Excel kerekek,Hátsó 4.25*17, első 3.5*17, moto-master komplett fékrendszer,csapágyakkal hátsó féktárcsával távtartókal együtt.Már ki is próbáltam minden jól működik. Előre köszi a válaszokat.