Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már látom a következő hirdetést: Kunmadaras első helyezett!
ha-ha mi lett ezzel,,nem bírta az sm-ezést?
semmi baja, csak meghajolt a gyári ktm ek előtt
ajaj, a ktm verő hibrid kifeküdt...
Kecskemét.
Ez Kecskemét nem?!
Hoppá! Balázs meg Börni!

Hol voltatok?
nem néztem konkrétan melyik típus van neked én most vettem az enyémet márciusban
ezt passzolom, halvány sejtelmem sincs mekkora hely kell egy szemüvegnek a szemüveg alatt
universalnál nincs már ez a modell, csak a pesti üzletükben egy darab fekete piros,ha még megvan. azért vettem én is Ausztriából.
Vannak direkt szemüvegeseknek kitalált krosszszemcsik, OTG (Over The Glasses) jelzéssel szokták őket megkülönböztetni a "hagyományos" modellektől
Figyu, én szemüveget hordok, az elfér a G. X alatt? Gondolok itt a cross szemüveg összeszűkülő részére,(ami miatt nagyon bejövős egyébként ) nem lesz útban?
Mondjuk nekem onroadra kéne, de sok van ami tetszik Köszi a véleményt/tippet!
amúgy az universal oldalán nézz szét ott is lehet kapni, és szokott akcióba is lenni olyankor vagy 4000 el olcsóbb.
természetesen ez saját tapasztalat, amúgy nagyon kényelmes, a szivacsra vmi plusz anyag van ragasztva így nem dörzsöl, és nagyok a szellőző részek is. supermotozni vagy városi ökörködéshez nagyon jó, de mikor bent az erdőben a fák között küzködsz izzadsz és lihegsz akkor sokkal jobban bepárásodik és összegyűjti a koszt mint a progrip.
Köszi szépen az infót, nézelődöm még akkor, nem akut az ügy
nekem is Generation X van, de még1 nem veszek az biztos... dizájnos meg minden de a 8e ft progripp sokkal jobb ( legalábbis endurózni) állandóan be párásodik és akkora a szellöző lyukak rajta a szivacsnál, hogy simán beveri a koszt.
Jó nap volt.

Tenkjú
Frankó! Már pakolok is!
Nincs azzal baj ha nem versenyezni akarsz! Nekem is 4,25 van az RMZ-n és simán használható!
150-et megér a cuccos sztem!
Mi a baj a 4.25-ös kerékel.
egy joo tanács.. ne rakj 4.25öst hátra
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Szerintetek mennyit érnek ezek a cuccok.
Excel kerekek,Hátsó 4.25*17, első 3.5*17, moto-master komplett fékrendszer,csapágyakkal hátsó féktárcsával távtartókal együtt.Már ki is próbáltam minden jól működik. Előre köszi a válaszokat.