Tudtok nekem mesélni az smr 560-ről nagyon sok pályára?, jöhet a 450-esről is pár infó. sokatoknak van.kinek milyen nyűgje volt hány ü. ó-nál? melyik évjárat a kiforrottabb? melyik évtől érdemes nézni?
hogy míí? a 94es CBR-ben 4.5ös felni van amire a 160 simán felmegy, ami ha jól tudom még simán elfér DRZ-be . Minek neked 130 ? a huszönöcsibe volt nekem 140
Üdv mindenkinek ! Nem bírom magamban tartani a hírt :) Elindult a csapatom új weboldala. Tekintsétek meg nyugodtan. Ha esetleg valakinek problémája van a számítógépével, netán egy egész számítógép rendszerrel, ne habozzon, keressen meg :)
Köszi szépen!
nekem a mindennapi szaladgálásra(tudom arra való a robogó, de azt utálom) és a "pecázni" menésre az erdőben kéne.
azt nem tudom h ezek az üzemórák a pálya használatra vonatkoznak vagy arra is ha beindítod és alapjáraton megy pl egy olajcsere intervellumnyi időt.
3,5*17 5,5*17 Behr féktárcsa 320-as
Fix Ár:80 000 FT
email: marko_attila@yahoo.com
Üdv mindenkinek ! Nem bírom magamban tartani a hírt :) Elindult a csapatom új weboldala. Tekintsétek meg nyugodtan. Ha esetleg valakinek problémája van a számítógépével, netán egy egész számítógép rendszerrel, ne habozzon, keressen meg :)
It Support for You
(a rendszámos)
Jön valaki?
nekem a mindennapi szaladgálásra(tudom arra való a robogó, de azt utálom) és a "pecázni" menésre az erdőben kéne.
azt nem tudom h ezek az üzemórák a pálya használatra vonatkoznak vagy arra is ha beindítod és alapjáraton megy pl egy olajcsere intervellumnyi időt.