Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eisenerz Ausztria.
Hétvégén Ki merre?
van egy eladó sxv 4.5 ..... eladás után RSV fórum ...
Tudtok nekem mesélni az smr 560-ről nagyon sok pályára?, jöhet a 450-esről is pár infó. sokatoknak van.kinek milyen nyűgje volt hány ü. ó-nál? melyik évjárat a kiforrottabb? melyik évtől érdemes nézni?
gy ilyen géppel az a két deci amivel kevesebb lesz .. számít ? ha a fogyasztásra mész vegyél 4T robeszt . szerintem
most nagyon jó áron tudnék 130 ast, csak azért, meg szerintem az a fogyasztást is lejebb vinné, most 150/70 R17 van
hogy míí? a 94es CBR-ben 4.5ös felni van amire a 160 simán felmegy, ami ha jól tudom még simán elfér DRZ-be . Minek neked 130 ? a huszönöcsibe volt nekem 140
Eladó lett ez a kettő Supermoto felni:
3,5*17 5,5*17 Behr féktárcsa 320-as
Fix Ár:80 000 FT
email: marko_attila@yahoo.com
OFF

Üdv mindenkinek ! Nem bírom magamban tartani a hírt :) Elindult a csapatom új weboldala. Tekintsétek meg nyugodtan. Ha esetleg valakinek problémája van a számítógépével, netán egy egész számítógép rendszerrel, ne habozzon, keressen meg :)

It Support for You
van egy eladó pont! 2006.8havi KTM SXC 625. ha otthon leszek megmutathatom ha érdekel. Nagy kerekekkel:1.1m Ft+ SM szettel 1.2m FT...

(a rendszámos)
Jövő hét kedden esti motorozás az Eringen.
Jön valaki?
Aztakúrva!

ktm lc4 a tuti! igénytelen, csak az olajcserére kell odafigyelni 4-5000km-enként... nyomatékos, kényelmes. egyszerüen fasza ;)
Mi van itt? meg van dögölve a fórum? ;) alig várom már hogy haza érjek és píríthassak valamelyik ringen
Sziasztok CBR 600 94 es évjáratú kerekemre felmenne a 130/70 széles gumi? most 150/70 van hátul...egy DRZ be van szerelve.
hát minden elismerésem
A "bátrak" lemaradt
Üzemora mindenre értendő.
Köszi szépen!
nekem a mindennapi szaladgálásra(tudom arra való a robogó, de azt utálom) és a "pecázni" menésre az erdőben kéne.
azt nem tudom h ezek az üzemórák a pálya használatra vonatkoznak vagy arra is ha beindítod és alapjáraton megy pl egy olajcsere intervellumnyi időt.
még nem tudom ,,meg nyeszetűtem a dunlopot aztán van még azon mit lemotorozni
Na milyen a gumancs?
na,közbe látom már