Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ti melyiket választanátok városi motorozásra? (előnyök, hátrányok?)
Gas Gas 450 SM
vagy
Husqvarna 570 SM

Előre is köszönöm a segítséget
Szevesz Peti!
Elmeletileg vasarnap ha jo ido van Viso
valaki megy meg?
Úúúú olyan Generation X szemüveged honnan van?
Ha mostanaba nem is tudok motorozni, legalabb nezhetek majd egy izgalmas versenyt . Legalabb S2-ben
Szombaton vasárnap nyomatjuk Visontán. Ma este grill parti!
Eső esetén is !
holnap Visonta
az de jó lehet nah majd talán jövőre én
Ez azért nem így működik , hogy fogod szétszeded, kiszeded a fojtást aztán had szóljon. Teljesen megváltoztak a gyárilag belőtt értékek azzal, hogy máshogy áramlik kifele a kipufogógáz. Vszeg több nafta és levegő kellene neki. Vidd el szakemberhez és beállítják, hogy érjen is valamit a nyitott rendszer :)
Szevasztok

A képen látható módosítást hajtottuk végre, a hangja természetesen durvább lett, viszont az erő, mintha gyengült volna, a gázreakció sem olyan agresszív. Mit gondoltok mi lehet a gond?

A mindap láttam a tv-ben hogy egy gyári 200Le-s Subarura tettek sportlégszűrőt és sport kipufogót. Hangra úgy tűnt hogy erősebb lett valójában meg 189Le-s lett a motor. Aztán állítottak rajta valamit és 223 Le lett. Asszem a vezérlést vagy a benzin/levegő arányt optimalizálták. Lehet, hogy nálam is karburátort kéne hozzá állítani?

Üdv, Zsolt
ott van az én LC4-em is.... :)
de bejött, szeretem.idén csak pályán mentem vele és sajnálnám szétbaszni és lehet,hogy valami odavaló kéne árban még nem gondolkoztam
Szia!

Nem jött be a smc?
Ha eladósorba kerül mennyi lesz az ára?!
Az enyém is eladó. Ha valaki ilyet keres.
még megvan az smc is, szóval nem éget annyira a motortalanság,de köszi
1 hét alatt két 450 SMR-t adtam el. Miért nem szóltál hamarabb?
Szombaton próbáld ki az enyémet kecsón!
2007.-es gyártású. 50üa, van benne. Nincs vele baj.
450 jobban preferálnám,de nincs eladó. de igazából azt sem tudom,hogy még mit akarok

köszi Atys#972
A tiédbe még nem jött ki a főtengely probléma?
Az SXV 450 sokkal erősebb volt.
Nagyon megbízható motor. Hogy sok lenne pályára?
Buta kérdésre ,ostoba vàlasz: mitől lenne sok?
Nem egy fekete ló az 560SMR, se nem Eleanor.
Ugyanolyan supermoto mint a 450, csak egy hangyafasznyit erősebb.
Visontára még a 450 is sok...
helló, tudnál nekem mondani valami értékelést az 560 smr-edről? nem sok pályára? köszi.