Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szokásos nagy szavak
majd ha jobban megismered a fórumozókat, kérlek akkor ítélkezz! köszönöm!
ha igazat mondasz az nem fikázás. de hanem az már más kategória. figyelj, azok után, hogy 2009-2010ben oda hordtam hozzád több mint fél millát gumira, meg néhány alkatrészre, aki kis zugműhelyedbe, illetve továbbra is hordtam volna, ha nem lennél olyan amilyen. tudom én mi bassza a csőrödet. a tavalyi Balassagyarmati verseny után megjelent egy aprócska cikk a heves megyei hírlapban rólam, hogy 3dik lettem. erre te elkezdtél lázongani, hogy "jah hát persze 3 ból nem nehéz!" 3ból tényleg nem nehéz! csak hát nem ennyi nevező/versenyző volt, hanem 5en indultunk neki versenynek amatőrök . de hát te jobban tudod, te ott sem voltál. biztos Ónodi Beni 2dik helye sokkal jobban tetszett neked Kecskeméti után. bár ők valójában 2en indultak. a másik dolog az az, hogy nem én kértem, hogy írjanak. az újságírónak ez a dolga. szóval ezóta vagyok szava hihetetlen és szélkakas. tudod mit? legyek! tessék itt a nagy vitát és szavahihetetlenséget kiváltó cikk.
Luki! Legtöbb hozzászólásodból süt a lekezelő, lenéző hozzáállás Örülök, hogy egy Istennek születtél
Nem fejtem, 2 okból sem. A fórum nem a mások fikázására való, és annyi energiát sem ér meg a dolog a részemről, hogy kifejtsem...
fejtsd ki légyszíves!köszönöm!
Én leszarom a honlapokat, én annak hiszek, amit látok, és annak aki szavahihető. Te már nem vagy az számomra, ne haragudj.
várj! fejts ezt ki bővebben légyszíves! köszönöm!
Ok, majd csörögj, ha hozod!
akkro biztosan a GRAVES motorsport dezinformált a saját honlapján a rajongóknak. igen láttam azt a yamahát. de nem látok bele a belsejébe. ha nekem a GRAVES annak idején azt publikálta, hogy módosított futómű, akkor én elhiszem nekik. én már csak ilyen vagyok. de szerencsére van aki nálam jóval okosabb!
És az miért van, hogy ennek ellenére a fél sm mezőny engem hív, ha valami nyűgje van? Lehet azért, mert nem vagyok olyan képmutató szélkakas, mint te!
Én az alkalmatlan vázgeometrián nevetek Egy szóval se mondtam hogy cross ill. enduró futóművel Supermotóznék Nem mindenki teheti meg, hogy gyári SMR-t vegyen. Nem gyári SM-el is lehet pályázni. Valakinek csak az "épített" maradt mert nincs rá "keret".
Szerdán el tudnám vinni a teleszkópokat. Bocsi, hogy nem jelentkeztem, csak élvezkedtem az új kiegészítőkön :D
zsiri meg tudod nekem azt mondani, hogy az itthoni sm versenyzők közül, miért kezd el anyázni mindenki aki meghallja a nevedet? illetve meg tudod azt indokolni azt, hogy miért van az, hogy az állandó "fórum lakók" közül is már sokmindenkivel össze akasztottad a bajszodat? miért van az, hogy folyamatosan mindig mindent meg szeretnél magyarázni, még akkor is ha tisztában vagy vele hogy nincsen igazad!?
Érdekes, mert én láttam közelről olyan motort, de lehet hogy te is, hisz elég sokat megy Visontán...
az fincsi
csak éppen sem a HMC sem a GRAVES nem ezt írta a honlapján, illetve az a néhány magyar srác, aki ment kint amatőrben, nem erről számoltak be. annyira megegyezik, hogy még a hossza sem azonos!
Úristen...na, ebből a szánalmas vitából én kiléptem. A győztes a piros sarokban: Pap Lukács...
Brembo radiális pumpa plusza ugyanilyen fékbetétek.
Ja, és az AMA-ban pont hogy mx futóművel mennek, mert az európai pályákkal ellentétben itt komoly dirt szakaszok vannak, nagy ugratókkal. Egyébként az SMR és az MX teló fizikai paraméterei megegyeznek, csak a szelepelésben különböznek egymástól.
ni na? tehát változtatva volt a futómű!
Aha, elmondom. Kapott egy 5 mm-es rugóelőfeszítő pogácsát az első teló, meg egy 540-es SXS kitet, Akrapovic-csal, mert jó áron volt...na?
én hétvégi vagyok. vasárnaponta érek rá pályára menni.
Akkor majd én beszámolok. 3 évet versenyeztem ilyen motorral...A Sulyán Gyuri ilyen géppel verte az Open bajnoki címért folytatott küzdelemben a Zóka Attilát 2003-ban....