Trollocska, majd ha fele annyit mentél már pályán, supermotoval pályán mint bármelyik fórumtag. illetve ha majd már végig szenvedted a lágy cross illetve enduro futómű hátrányait, akkor majd várjuk a további értelmes hozzászólásaidat. de ha szeretnéd, van itt olyan aki elég authentikusan beszámol neked róla, hogy mekkora szopó ez a móka: Vouge
de most a profikról beszélünk vagy a hétvégi hobbi sm-esekről?
mert aki hobbi szinten motorozik annak aztán mindegy milyen lengővilla van benne. egy enduró futóművet is be lehet lőni ugy hogy pályán is jólegyen.
Miért lenne alkalmatlan? 2002 körül még SMR se létezett, mégis supermotoztunk. Én például EXC 520-ból építettem, több versenyzőtársammal egyetemben. És egész jó meccseket vívtunk...ennyit az alkalmatlanságról...
azért még akad. van ugye még a TM-nek is, van a Husky-nak is. a japánok nem gyártanak ez igaz. van aki farag belőlük, nagy pénzügyi ráfordítással. cserélnek mindent amit csak lehet.... ott volt régebben az AMA sm bajnokságban a GRAVES Yamaha csapat. piszok jó gépeket faragtak az YZF-ekből. csak nem mind1 milyen áron. sőt azt is elárulom, hogy ott a KTM-ek közül, nem az SMR-eket használták, hanem az SX-F eket módosította a HMC csapat, nagy sikerrel. de egyik sem enduró futóművel ment, se nem a cross futóművel, sőt még a lengővillát is cserélték többek közt.
Sziasztok!
Ktm EXC 450 mennyire volna alkalmas városi használatra, akár sm akár enduró ként?
Nyár közepére nagyjából összegyűlik rá a pénzem és nekem az a motor a nagy kedvenc.
mert aki hobbi szinten motorozik annak aztán mindegy milyen lengővilla van benne. egy enduró futóművet is be lehet lőni ugy hogy pályán is jólegyen.
se kawa se yamaha gyári sm nincs
a profiknak ott az smr.
de az ilyen hobbi supermotózásra mint amire én használom (városban ökörködni, döntögetni) jó az exc...
ja persze nem munkába járós motornak értettem...
Meg amúgy is, kinek van kedve (és pénze) hetente-kéthetente olajat+szűrőt cserélni?
én majd 2 éve használom a városba... (igaz nekem 525 exc van)
SM-re tökéletes
Ktm EXC 450 mennyire volna alkalmas városi használatra, akár sm akár enduró ként?
Nyár közepére nagyjából összegyűlik rá a pénzem és nekem az a motor a nagy kedvenc.