Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miféle?
ugyan már! ha szar lesz, leöntöm benzinnel aztán felgyújtom egy árokparton! magyar ember sírva vígad!
Szerelőkkel kezdesz már barátkozni?
mindenképpen!
Megértelek.
Azért köszi.
Ha esetleg hallasz eladót szólj.
Köszi előre is!
Minden jót!
üdv.
ducati
hát Ő nem!
Hali.
SMR-nem eladó véletlen?
üdv.
nem chopper!
Hülyén fogsz krosszcsizmában mutatni a chopperen
úgy néz ki, hogy ma V2 tulaj lettem!
Vasárnap du. nem elegendő dolgozni?
Nekem csak a vasárnap a jó, szombaton céges csapatépítő tréning, amit ki kell majd pihenni.
De a vasárnapi helyszín képlékeny még. Ami szóba jöhet:
- Euroring
- Kakucs
- Kecsó.
Mi szombaton megyünk Kecsóra mert vasárnap dolgozom. Neked nem jó a szombat?
holnap vagy csütörtök este gurulunk talán a városban egyet! ha érdekel hívj majd fel! 308305751
Neked is!

Köszi!
Amikor Bozarov ír, akkor vagy összeveszik a fórummal, vagy helyesen szól. Most a 2. eset áll fenn!

Én is sor 4-el kezdtem (600RR), nagyon jó volt (ahogyan azt már korábban annyiszor le is írtam), de érzelmileg nem varázsolt el.

Javaslat:
kicsipénzért lehet olyan sor4-et venni, ami az utcai vércukorbombához elegendő, amivel le lehet nyomni több száz km-rt is/nap. Inkább vegyél egy ilyen ócsóért, az SXV-t meg hagyd meg. Lóf@sz a teljesítmény adó rá, és nem egy tucat motor! (tudod, akik fórumot olvasnak azok nem vesznek ilyet, mert azt hiszik, hogy sz@r!)

Add le az üres üvegeket és vegyél egy párszázezres rizsevőt.
Egyetértek Luki-val....A v2 nekem is jobban fekszik....(Aprilia,Ducati)
Nekem is volt gsxr-em tavaly még....két évesen adtam el 8000 km-rel....ebből kb. 2000-et tettem meg én...a többit a haverok..utáltam mint a szart...minden csicska reteknek ilyen van...ezer jött velem szembe...pont olyan hulladék mint egy amerikai kocsi..és mikor hazaértem mindig eszembe jutott,hogy a sok nagyképű buzinak is ilyen van...ezért nem mentem vele...tescos műanyagok..a hézagok össze-vissza...

Egy dolog miatt jó választás a japán sornégyes...elég nehéz kivégezni a blokkját..több szezont elmegy olajcsere nélkül...egy igénytelen szutyok ezt el kell ismernem....de a nagybetűs MOTOR kategóriát messze nem üti meg....

Nincs neked annyi időd,hogy elhasználj egy motort...nem érsz rá 50 000 km-eket motorozni....Azt a pár hétvégét meg bőven kibirja egy gyönyürű Ducati vagy Aprilia...
Szerintem ne add el! Ha négy hengeresre vágysz vegyél azt is. Elfér,vagy nem?
Lefényképeztem,h felrakom a gépest az apróba, erre a képek hatására nem tudom mi legyen......