Beta RR 50, Szép állapotban 90%-os gumikkal, 80%-os fékbetétek, Jó láncszett, friss olaj a blokkba, Grimeca és AJP fékek(elől-hátul tárcsa, fém fékcső, friss olajcsere), Paioli teleszkópok(hátsó állítható magasság), Különolajzás is bekötve (Tiszta 95 benzinnel megy. ), Kizárólag Full szintetikus olajjal volt használva(Repsol), Elől hátul 120/70-17-es Bridgestone gumik, Hibátlan futómű(nem folynak, nem csöpögnek) Alacsony fogyasztás, Tanuló motornak nagyszerű. Teljesen gyári állapotban tuningmentes! Apróbb esztétikai hibák, szezonkezdő akció. A motor nem volt törve, nem kókányolt társaival ellentétbe. Teljesen gyári állapotban van. 90km/végsebesség, 3-3, 2L fogyasztás, 5 sebbességes. Csere nem érdekel.
ár: 175e
06706574245
egy pillanatra levert a víz engem is (az enyém a civic ), de a lényeg hogy nem lett bajod! múltkor pannonia ringen ugyan így estem el... nem jutottam el a pályáig...
Luki + GD is ... szval mindig is hangoztattuk baráti körben a sornégy feelingjét...anno hárman barátok egyszerre adtuk el és egyszerre vettünk egyhengerest.....most visszahúz a szívünk....mivel nem voltunk nagy pályások (szó szerint)
Én is akarok egy SXV-t!
ár: 175e
06706574245