Sziasztok nekem van egy derbi senda drd 50 2004-es mocim és szeretném lecserélni az elsőkereket egy 17"-os kerékre mert át akarom alakítani supermotora :) tudnátok nekem segíteni honnan tudok hozzá szerezni felnit jó áron ? segítségeteket előre is köszönöm
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
A féktárcsámnak elég nagy holtjátéka van, ma vettem észre. a szegecseknél mozog. Börni, te voltál az aki tudott erre megfelelő szakit? Milyen áron dolgozik?
na helo
a cpi-nek is minarelli am6-os blokkja van azt én sem tudom hogy szereti e a vizpumpát de azt tudom hogy ha akarsz venni rá egy hengerszettet akkor az 50-es olyan 50 körül van . Szóval ha beszarik valami a blokkon akkor jobban jársz ha veszel egy komplett blokkot az meg van 40-ből. Én meg gondolkoztam mégy az aprilia mx-en azok is gyönyörüek csak az áruk nem.
Hy.
Ilyet akarsz venni?
Nem tudok én semmit erről a mociról,de gondoltam írok rád,mert én is most akarok venni 50es supermotort és CPi ben gondolkoztam legelőször,mert egyszerűen gyönyörű de megnéztem hogy lehet e hozzá kapni cuccokat és ezek mennyibe vannak..
Lehet én nem voltam eléggé körültekintő,de csak 1 weboldalt találtam ahol lehet új cuccokat kapni hozzájuk ,de azt is be kell importáltatni külföldről,illetve baromi drágák voltak a cuccok.
ezért én inkább Derbit veszek,most arra gyűjtök.
Illetve 1 vidiben láttam hogy szereti a vízpumpát megölni a cpi ,de lehet ám,hogy tök hülyeséget írok.
Csak nekem se nagyon írnak ,ezért gondoltam,hogy írok neked.
Am volt itt 1 srác aki ismer valami embert aki cpi hez importál be cuccokat.
Üdv : Roy
Ha van időd valamikor, gurulhatunk egyet
legalább megdöntheted a rekordod mennyi lehet, az arcodból gondolom.
szerintem több eredménnyel kapnál választ kisköbcentis fórumokban, az itt fórumozók többsége csak nagymotorral foglalkozik.
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
A féktárcsámnak elég nagy holtjátéka van, ma vettem észre. a szegecseknél mozog. Börni, te voltál az aki tudott erre megfelelő szakit? Milyen áron dolgozik?
Köszönöm!
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
a cpi-nek is minarelli am6-os blokkja van azt én sem tudom hogy szereti e a vizpumpát de azt tudom hogy ha akarsz venni rá egy hengerszettet akkor az 50-es olyan 50 körül van . Szóval ha beszarik valami a blokkon akkor jobban jársz ha veszel egy komplett blokkot az meg van 40-ből. Én meg gondolkoztam mégy az aprilia mx-en azok is gyönyörüek csak az áruk nem.
Ilyet akarsz venni?
Nem tudok én semmit erről a mociról,de gondoltam írok rád,mert én is most akarok venni 50es supermotort és CPi ben gondolkoztam legelőször,mert egyszerűen gyönyörű de megnéztem hogy lehet e hozzá kapni cuccokat és ezek mennyibe vannak..
Lehet én nem voltam eléggé körültekintő,de csak 1 weboldalt találtam ahol lehet új cuccokat kapni hozzájuk ,de azt is be kell importáltatni külföldről,illetve baromi drágák voltak a cuccok.
ezért én inkább Derbit veszek,most arra gyűjtök.
Illetve 1 vidiben láttam hogy szereti a vízpumpát megölni a cpi ,de lehet ám,hogy tök hülyeséget írok.
Csak nekem se nagyon írnak ,ezért gondoltam,hogy írok neked.
Am volt itt 1 srác aki ismer valami embert aki cpi hez importál be cuccokat.
Üdv : Roy
Jót és rosszat is várok. kössz...