Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap!
Szeva uram!

Ha van időd valamikor, gurulhatunk egyet
Ma láttam 4 db "nyomit" Budakalászon.....Ti voltatok?
Én csak vasárnap megyek kakucsringre
Elfáradt! Barta Sanyi!
köszi :)
Veletek már történt ilyen?...mai termés örültem neki
Ekkora penge vagy hogy egyedül mész a pályán
legalább megdöntheted a rekordod mennyi lehet, az arcodból gondolom.
szia
szerintem több eredménnyel kapnál választ kisköbcentis fórumokban, az itt fórumozók többsége csak nagymotorral foglalkozik.
Szombat vagy vasárnap?
Sziasztok nekem van egy derbi senda drd 50 2004-es mocim és szeretném lecserélni az elsőkereket egy 17"-os kerékre mert át akarom alakítani supermotora :) tudnátok nekem segíteni honnan tudok hozzá szerezni felnit jó áron ? segítségeteket előre is köszönöm
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
Jocika, Z Bácsi, Luki ott lesztek?
RESZKESS VISONTA! Hétvégén érkezik a FB csapat!
Vigyázz, utol ne érd magadat
Egyedül fogok kergetőzni
Bövebben mit lehet tudni beugró Eb vagy csak motorozás?
Sziasztok!

A féktárcsámnak elég nagy holtjátéka van, ma vettem észre. a szegecseknél mozog. Börni, te voltál az aki tudott erre megfelelő szakit? Milyen áron dolgozik?

Köszönöm!
Én azt sem tudtam,hogy van ilyen motor...
eladó ÚJ 520 as O-ring CZ lánc email: tritrilla@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
sziasztok! az aprilia mx 125 on hogyan udom megnezni h hany kilometert mentem?legyszi valaszoljatok mert nagyon fontos lenne...:-S
na helo
a cpi-nek is minarelli am6-os blokkja van azt én sem tudom hogy szereti e a vizpumpát de azt tudom hogy ha akarsz venni rá egy hengerszettet akkor az 50-es olyan 50 körül van . Szóval ha beszarik valami a blokkon akkor jobban jársz ha veszel egy komplett blokkot az meg van 40-ből. Én meg gondolkoztam mégy az aprilia mx-en azok is gyönyörüek csak az áruk nem.
Hy.
Ilyet akarsz venni?
Nem tudok én semmit erről a mociról,de gondoltam írok rád,mert én is most akarok venni 50es supermotort és CPi ben gondolkoztam legelőször,mert egyszerűen gyönyörű de megnéztem hogy lehet e hozzá kapni cuccokat és ezek mennyibe vannak..
Lehet én nem voltam eléggé körültekintő,de csak 1 weboldalt találtam ahol lehet új cuccokat kapni hozzájuk ,de azt is be kell importáltatni külföldről,illetve baromi drágák voltak a cuccok.
ezért én inkább Derbit veszek,most arra gyűjtök.
Illetve 1 vidiben láttam hogy szereti a vízpumpát megölni a cpi ,de lehet ám,hogy tök hülyeséget írok.
Csak nekem se nagyon írnak ,ezért gondoltam,hogy írok neked.
Am volt itt 1 srác aki ismer valami embert aki cpi hez importál be cuccokat.
Üdv : Roy
Heló tudtok nekem segíteni mi a véleményetek a cpi sm 50-ről.
Jót és rosszat is várok. kössz...
nem tudom láttátok-e már, de itt van egy pár kép a május 07-08-i visontai versenyről
Május 21-22 Visonta Supermoto!