hát visontán nem szólt nekik senki
annyira azért nem volt gáz, túléltük vagy mi...
mindenesetre csinálhatták volna úgy is hogy ne zavarjon mást... pl nem kéne 6 motorral megállni egy kanyar belső ívén...
de ez ne tartson vissza menj azt mutasd meg ki a fasza edzés nélkül is
aki nem akar edzeni velük attól meg jó hogy nem kérnek pénzt, be is baszna...
vogue jó mondja. Sajnos így működik. 5000huf az ára, de nem is biztos hogy lesz. Kb.: 20% van rá hogy meg lesz tartva. Akár milyenek is, de sztm egy "leckét" megér. mégis letett vmit az asztalra. Az faterjárol meg nem beszéljünk...
Ha lesz, ha nem én ott leszek és karolom az íveket
Az szép, és ezt engedik? Mármint hogy sétafikálnak a pályán a motorosok közt és megállnak a pálya szélén? Nagyszerű Remélem azért plusz pénzt nem fognak elkérni
háát őőő ezek pl Sanya72-nek az utsó pár gumái voltak
Zóka Attilánál érdemes rákérdezni neki volt egy rakat kr106/108, talán 32 vagy 35-ér adta párját, lehet van még neki, de a számát nem tudom
nem is jelentik be, mindenki kifizeti a pályadíjat mintha csak motorolnának, kiskökény meg sétálgat a pályán - zavarva azt is akit nem edz.... - és magyaráz nekik, ennyi
ja meg persze az egyes kanyarokat amikor mondja hogy kéne venni, megállnak motorostul a pályán mondjuk a szélén...
engem rohadt módon zavart hogy kerülgetni kellett őket....
annyira azért nem volt gáz, túléltük vagy mi...
mindenesetre csinálhatták volna úgy is hogy ne zavarjon mást... pl nem kéne 6 motorral megállni egy kanyar belső ívén...
de ez ne tartson vissza menj azt mutasd meg ki a fasza edzés nélkül is
aki nem akar edzeni velük attól meg jó hogy nem kérnek pénzt, be is baszna...
Ha lesz, ha nem én ott leszek és karolom az íveket
Zóka Attilánál érdemes rákérdezni neki volt egy rakat kr106/108, talán 32 vagy 35-ér adta párját, lehet van még neki, de a számát nem tudom
ja meg persze az egyes kanyarokat amikor mondja hogy kéne venni, megállnak motorostul a pályán mondjuk a szélén...
engem rohadt módon zavart hogy kerülgetni kellett őket....
Anita is dunloppal megy - kr106/108, a micheli-nek még a gyári gumái voltak a gépnek.
Rádcsörgök jövő héten és megbeszélünk valamit...
Husabergirl, hozzád lenne egy kérdésem, azt a michelin slick-et hol veszed?
Válaszod előre is köszönöm
Üdv, Zsolt