Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az esőgumi gyorsan fogy 15-20 fok felett, azt max. tavasszal/ősszel célszerű használni.

A Pirelli 160-asát 4,5 colos kerékre, a Michelint 5-5,5 colra tervezték. Szóval a Pirellit szerintem felszerelheted 4,25-ösre. Viszont, mint korábban írtam a Dunlop 160-asát 4,0 coltól lehet felszerelni, így az a legalkalmasabb a 4,25-ös kerékre.
Köszi szépen a gyors és precíz választ!
és a Nálad kapható 160as Pirelli Dragon Corsa slick vagy a Michelin Pilot slick (16/62) is túl széles erre a 4,25"os felniméretre?
Vagy az esőgumik közül valamelyik (Battlax rain 155? vagy 160? esetleg a Pirelli?) vagy az nagyon gyorsan elfogy száraz pályán?
Jaja, Norbi más dimenzió volt, láttam azért nem ment annyira a csikicsuki a depoban a mocival, csak a duda segített ;o)) tényleg az a pup a kipuffon neked adott vmit a karakterisztikában?
az enyém taccs előtt és után

mi volt Luki?
Köszönöm!
Beszéltem is vele már küldi is!
Sziasztok.
apraszaki, érdeklődnék tőled a mociddal kapcsolatban látom a kipufogócsőre vettél hőelvezető textilt.
Megkérdezhetem hol és mennyiért sikerült hozzájutnod?
Nekem is kellene a gépre mert otthagyom a csizmám oldalát lassan.
ez már után volt.
Ez mikor lett elkattintva? Tacccccs előtt, vagy taccccs után?
A 165-ös slick 5,5 col széles kerékre való (5,0 coloson még határeset). Akár Bridgestone, akár Dunlop slick, de a Dunlop-ra rá is van írva.
A 160-as versenygumik többsége 4,5 col szélesre való, kivétel a Dunlop 160/60-as versenygumi, mert az 4,0-5,0 colig alkalmazható.
Igen jól! A célnak megfelelt!
Íme a cudar ábrázat!
azt már fel sem mertem tölteni, amin igazán cudar az ábrázatom!
amúgy jól gondolom, hogy az a zászló egy kb. 6méteres spicctípusúhorgászpecán van?
milyen fejed van ember! feszület

(kiváncsilennékasajátomraisa20.gyorskörután) muhaha
How Much? Giraffe már mondta, de nem írtam fel.
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
165ös Bridgestone Battlax slick gumi jó lesz az én 640-es SM-em 4.25"os hátsó felnijére, vagy ez 5"os felnire való és nagyon össze fogja rántani a 4.25ös?
Előre is kösz!
csak öregesen, paraszt barnán!
sajna igen
nekem meg a motor kapott napszurast
Michelin Pilot Power?
minek
Te most őszintén ezek az álcelebek mindek baszakodnak ott? kidobott pénz amit elfüstölnek!
Mondjuk Az emberem( Kiss Norbi) elpicsázott mindenkit a Maserati kupában. Több mint 20 másodpercet vert rá a mezőnyre mind a két futamon
hátmondjuk Jaaa! A zászlós képed az über álesz! jó kis parti lehetett