Egy technikai jellegű kérdés.
Tudok e a hidraulikus kuplungom keménységén állítani ?
Szeretném ha valamivel puhább lenne. Teljesen kikezdte a kesztyűmet, meg valóban keményebb az átlagosnál.
Dinsdale
Ha nekem írtál,akkor nagyon köszönöm a segítőkészségedet,de sajna kilőttem a cpi-t a listáról,mert kemény 100 papír a henger és a hengerfej dugóval,emellett be kell szállíttatni ugye az országba :(
Holnap delig ertesitunk mindenkit a vasarnappal kapcsolatban. Sajnos egyelore eleg vacak idot josolnak es nagy az esely ra, hogy 29-re elkell tolnunk :(
Stafford pont akkor küldött email mikor feltettem itt a kérdést.
Félreértések elkerülése végett idézném amit küldött.:
Szia,
Egyelore ugy nez ki hogy el kell halasztanunk az esemenyt majus 29-re mert nagyon fos idot irnak vasarnapra. SM csoport lesz majd 29-en. Az lenne az igazi ha minel tobben jonnetek , hogy egy csoportot megtudjatok tolteni.
ha fűzött kereket akarsz csak ugy utcázgatni, azt 120körül vehetsz fűzöttet. alut már 40 ből ki lehet hozni. a motorról meg a gasgas topicban érdeklődj ott vannak hozzáértők akik megmondják neked róla a frankót
van egy kérdésem. Az aprilia mx 125nek mennyi a fogyasztása?
A rendezvény későbbi dátumáról minden résztvevőt és érdeklődőt értesíteni fogunk!
Megértésetek köszönjük!
Egy technikai jellegű kérdés.
Tudok e a hidraulikus kuplungom keménységén állítani ?
Szeretném ha valamivel puhább lenne. Teljesen kikezdte a kesztyűmet, meg valóban keményebb az átlagosnál.
Köszi
Nem tudsz még egy ilyen cuccot szerezni?
felnik,féktárcsástól+elöl 70 százalékos esőgumival,eladó (karcmentesek)
500 euro
email: marko_attila@yahoo.com
Ha nekem írtál,akkor nagyon köszönöm a segítőkészségedet,de sajna kilőttem a cpi-t a listáról,mert kemény 100 papír a henger és a hengerfej dugóval,emellett be kell szállíttatni ugye az országba :(
Félreértések elkerülése végett idézném amit küldött.:
Szia,
Egyelore ugy nez ki hogy el kell halasztanunk az esemenyt majus 29-re mert nagyon fos idot irnak vasarnapra. SM csoport lesz majd 29-en. Az lenne az igazi ha minel tobben jonnetek , hogy egy csoportot megtudjatok tolteni.
Remeljuk 29-en talalkozunk!