Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztrak 1fordulo par gepei
Sziasztok!
van egy kérdésem. Az aprilia mx 125nek mennyi a fogyasztása?
Legkésőbb 11-re ott vagyok Kakucson.
Sajnálattal közöljük, hogy a kedvezőtlen időjárás előrejelzések miatt le kell mondanunk a vasárnapi Kakucsring-re szervezett nyílt napot.

A rendezvény későbbi dátumáról minden résztvevőt és érdeklődőt értesíteni fogunk!

Megértésetek köszönjük!
Jó reggelt mindenkinek !

Egy technikai jellegű kérdés.
Tudok e a hidraulikus kuplungom keménységén állítani ?
Szeretném ha valamivel puhább lenne. Teljesen kikezdte a kesztyűmet, meg valóban keményebb az átlagosnál.

Köszi
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jobbulást Anita!
Mi nem tudunk holnap menni sajnos, Isti lagziba megy, én meg még küzdök a lázzal.
CSő!
Nem tudsz még egy ilyen cuccot szerezni?
Akinek van kedve a holnapi "koph, Tomekkk" rendezvényre (Monorra) jönni az 09.30 órakor csatlakozhat hozzánk a kispesti Europark mögötti Shell kútnál!
mi szombaton megyunk Dodival , mert vasarnapra esot mondanak
az idojaras miatt kedvezobb a szombat Visontan
szombat Visonta
ok en is ott leszek
szombat? valoszinuleg még jo ido lessz
vasárnap ezerkettőszáz órakor visonta
Polirozott KTM LC4 DUKE II 3,5x17 4,5x17
felnik,féktárcsástól+elöl 70 százalékos esőgumival,eladó (karcmentesek)
500 euro
email: marko_attila@yahoo.com
Namostakkor kihovamerremikor hétvégén?
Dinsdale
Ha nekem írtál,akkor nagyon köszönöm a segítőkészségedet,de sajna kilőttem a cpi-t a listáról,mert kemény 100 papír a henger és a hengerfej dugóval,emellett be kell szállíttatni ugye az országba :(
tökéletes!
Holnap delig ertesitunk mindenkit a vasarnappal kapcsolatban. Sajnos egyelore eleg vacak idot josolnak es nagy az esely ra, hogy 29-re elkell tolnunk :(
De most tényleg kerékcsere és "széles utat"...
Stafford pont akkor küldött email mikor feltettem itt a kérdést.

Félreértések elkerülése végett idézném amit küldött.:

Szia,

Egyelore ugy nez ki hogy el kell halasztanunk az esemenyt majus 29-re mert nagyon fos idot irnak vasarnapra. SM csoport lesz majd 29-en. Az lenne az igazi ha minel tobben jonnetek , hogy egy csoportot megtudjatok tolteni.

Remeljuk 29-en talalkozunk!
ha fűzött kereket akarsz csak ugy utcázgatni, azt 120körül vehetsz fűzöttet. alut már 40 ből ki lehet hozni. a motorról meg a gasgas topicban érdeklődj ott vannak hozzáértők akik megmondják neked róla a frankót