Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sincs erről infóm!
Staffordal mikor beszéltem Ő említette nekem!

Sajnos én még melózom, csak telefonon netezek.
Én megyek, aki ott lesz írja be ide! ;)
Tanult emberek kedvenc szavajárása, hogy a Gugli a barátod...mivel te amúgy is írod, hogy használod, jön a kérdés, hogy miért nem írod be oda, hogy Gilera RC50 gázbowden? Kapsz egy csomó tippet, de akár CPI-ről véleményeket is...
Hali!

A szervező srác (Gábor) kérdi, hogy mennyire komoly ez az osztrák csapat?
Gyorsan kérne visszajelzést, mert most állítja össze az időbeosztást.

Köszi.
Szoba jott egy osztrak supermotos csapat jelentkezese is. Erre is kernenk valaszt! Koszi!
Sziasztok,

Az lenne a kerdesunk, hogy a vasarnapi kakucs nyilt napra osszejon-e 15 szupermotos. Ha igen, akkor legyszives keressetek meg minel elobb mert ma veglkegesitjuk az idobeosztast. 15 fo alatt sajnos nem tudunk adni csoportot, kezdok koze pedig nem rakunk szupermotosokat.

Szombaton dol el, hogy az idojaras miatt lemondjuk-e vagy sem a rendezvenyt. A www.ducatiklub.hu oldalon errol kirakunk majd egy ertesitest!

Koszi!

stafford
Continental Conti Road Attack eladó
120/60 160/60
9000 ft
Sziasztok!

MOst gyűjtök 50 ccm -is supermoto-ra és azt szeretném kérdezni,hogy ki milyen szupermoto-t tudna nekem ajánlani?
Amik az elvárásaim az egy olyan motor ami:
1 nem hullik szét alattam
2 Kifejezetten szeretném ha lehetne hozzá alkatrészeket vásárolni , és nem úgy kellene behozatni külföldről,és ezek az alkatrészek ne több100ezres összegűek legyenek :)
3 Lehetőleg Powerszelepes , külön olajozású , Víz hűtéses , esetleg ne karbis legyen.

Amit én kinéztem magamnak az a CPI SM 50R Supermoto,és ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,hogy ehhez lehet e alkatrészt kapni?Mert nem nagyon talál a gugli.

Más: Valaki nem tudna nekem szerezni Gilera Rc50 hez gázbowdent,mivel azt sem lehet ám kapni erre felé,esetleg hivatalosan ezzel foglalkozó illető telefonszáma is érdekelne.

Előre is nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
Motoros üdvözlettel Roy
L és XL van jelen pillanatban, de éppen megyek hozzájuk holnap.
Hali,azt akarom kérdezni,hogy neked van még fox bombered? Egy M-es fekete kéne.
Igen-igen. Én is ezt láttam.
Így esernyő csak a gridgirls-öknek kell.
ez nem olyasmi mint azok a gumi ágyazású kerékagyak agyak?
az úgy tudom pont nem olyan jó sm-re - késik vele az erő leadás vagy ilyesmi
ÁMEN!
Sokat változott az időjárás előrejelzés, az accuweather szerint.
Tegnap még 17 c• és szakadó eső volt érvényes a vasárnapi napra, ma már 27c• és kis felhősödést jósol... DE SEMMI ESŐ!
Szerintem mehetünk!
mostanában nem olvasod a fórumot, már volt róla szó. Nem tudtam beszélni a hétvégi SM röl a szervezökkel, de Atis megoldotta a kérdést.
Érdekesség.. számomra legalábbis!
jó kép....
Sziasztok!

Nem szokatm igazán forumozni, de ugylátszik enne is eljött az ideje.
Ha valakit érdekeln KTM SMR! hez egy seciális légszűrődekni keressen meg ezen a telszámon: 06309545420
képest tudok küldeni
Tamás
úgy néz ki eléggé
Időjárás megint béébaszik hétvégére...
megyek!
Hali.Mindenki!
Van 1 Eladó DRZ 400 SM motorom!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm_nem
_papiros-4751350

Ugyanitt DRZ Bontott cuccok eladók!
http://www.kepesmotor.hu/teleszkop_futomu/p612614&st=drz

0