Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt a pályanap? Az egyéb eseményeket leszámítva ....
Én inkább itt voltam !
Sziasztok!

Köszönjük, hogy eljöttetek a tegnapi pályanapunkra. Reméljük a szervezésbeli hiányosságok ellenére mindenki jól érezte magát. Legközelebb megpróbálunk feltölteni egy supermoto-s csoportot, és akkor nem lesz gond, hogy mikor ki megy fel vegyesen, lesz verseny stb.
A fotókat folyamatosan feldolgozzuk, jelzem ha feltöltöttük őket.
üdv
ricsi - ducatiklub.hu
nem nagyon volt idő és egyben lehetőségem cimborázni a történtek miatt.
szerintem teljesen jól mentél!
Értem! Ducatis tapasztalatok?
Hi!

Én a nap folyamán kb 3x kaptam kisebb napszúrást. Azért vettem a jeges jégkrémet, hogy hűtsem vele a tarkóm. Az utolsó menet előtt 20 perc pihi a klímás kocsiban. Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam.
Amúgy köszi a jó tanácsokat, próbáltam megfogadni..., és tényleg q*va sokat bír még kanyarban, egyre keményebben próbáltam kigyorsítani és még meg sem mozdult.
A legjobb köröm 47.6 lett, ami (így hogy egy éve ülök SM-en és havonta 1x ha kijutok pályára) nem is rossz. (szerintem)
sok nem volt, összesen voltunk 5en. de szerintem jót motoroztunk. nekem továbbra sem a kedvencem kakucs, sok helyen ki vannak fényesedve az ívek és csúszik. ahol meg nem, ott meg van gyűrődve az aszfalt és emiatt elpattog az eleje. legalábbis nekem.
Uhhh.

Ezenkívül, hogy sikerült a nap? Sok SM volt?
Lenni kicsit őrült, ugye?
elestem, mert már szédültem, utánna mivel nem hűtött a menetszél, felforrósodtam mégjobban, nagyon rosszúl lettem, kijött a mentő volt egy kis kaptam egy vénás injekciót. megnyugodott a szervezetem, pihentem, ittam sok vizet, aztán még motoroztunk!
hali valaki megtudná mondani hol lehet narancssárga láncot venni? (LC4 hez kellene) és mennyibe kerül? sokkal drágább mint a sima?
szimplán napszúrást kaptam
Mit műveltél már megint?!?
küld el a képet, az adatlapomon lévő e-mail címre!
igazán nincs mit, már csak természetes! A sztárfotót a kékfényű kocsiban nem akartam felrakni, pedig meg van.
Amúgy nyugtával dicsérd a napot. Nem történt olyan nagy gond. Kicsi pihi, aztán minden folytatódhat előről
fuu bazz,örülök, hogy túléltem a napot. még most is izzik a testem szó szerint!köszönök minden segítséget!
Go go LákiLuk!
itt vagyok fbon vegyél fel- György Deli- és ott kapsz infot a gurulásokról!
Holnap reggel csörögj rám
Szia nekem utcára kéne egy garnitúra lehetőleg új gumi. Lehetőleg ne kopjon gyorsan ( inkább ilyen túrás jellegű kéne ), és esőben is fogjon.

Dunlop Roadsmart- ról elég jókat hallottam.

Tudsz vmit ajánlani?

Most Dunlop Mutant garnitúra van fent a gépen, de a hátsót elhasználtam 6000 Km alatt. Ennél tartósabb kéne.

Előre is köszi
Gondolom jóval drágább, mint a brembo amit nekem tartasz fent.
A szentendrei fekete BMW-s kollégának üzenem, hogy regisztráltam! Elég volt a hajókból, jöhet a gumikoptatás!
Igaz, hogy a kérdés nem nekem szól, de nekem van eladó SM gumim.
ITT megnézheted.