Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Lehet kapó lennék a dologra. Amúgy a Supermotosok, hogy kerülnek a képbe? csak ezt nem értem...
üdv
nagyobb löket kisebb furat de börni tud erről mesélni
Ha valaki meg szeretne jelentkezni, akkor tegye meg az alábbi linken, hogy tuti legyen helye! A helyszínen is lehet jelentkezni de ott nem tudjuk garantálni a biztos helyet!

http://www.ducatiklub.hu/conte... ... -nyilt-nap

A Supermotosoknak is tovabbitsatok a linket. Ha osztrakok es nem akarnak bajlodni az urlap kitoltesevel, akkor legyenek kedvesek megkeresni engem a tervezett letszamukkal. Ha idoben jelentkeznek es lesz meg annyi hely, akkor akar kulon csoportot (max 20fo) is tudunk inditani nekik!

Koszi!

Udv,

stafford
Magyar Ducati Klub
Sziasztok! szeretném gsxr 1000 k7 mocimat lecserélni szupermotora,pontosabban aprilia sxv 450 re,van valakinek tapasztalata hogy milyen paripa ez? megbizható? nagyon szerviz igényes? vagy akármi hozzászólás. kőszi előre is!
amugy mi az smr es sms közt a külömbseg?
vagy a masik jelölt
90 ora futasteljesitmeny 2005os ,
A motor egyéni sebesség szakaszban III (éles cam, SMS KW, Wiseco dugattyú, megmunkált hengerfej), indukciós KIT (szén, K + N (II)-szűrő (porlaszobellitas), CS Remus Komplett rendszer LG felülvizsgált, villás híd 18 / 20 KTM power része, a beállítás & Springs, elektromos start Kit, Brembo fékhengerA KTF átlaló, külömbözö eredeti tartalék alkatrészek, mint például a hátsó és oldalsó panelok, a kis alkatrészek és az eredeti alkatrészek (kipufogó-rendszer, tengelykapcsoló,...), összesen 89 óra, utolsó teljes szerviz 82 óra.
nem nem itthon van.sogoreknal
SMS van még az országban? Én egyről tudtam, az is motorhibás volt, és el lett bontva.
Bocsi elirtam ,sms nem smr
05 ös factory replica.450 smr.képet most nem tudok beszurni
* 510,4 ccm
525exc vagy smr lesz az, nem 450 smr.
Bár az 525 az 110,4ccm.
Mikori évjárat? 2005-6?
van itt olyan ember aki tőlem jobban ért hozzá, majd ő megszakérti a dolgot!
Így hirdeti a srác,509ccm,63Le.
vagyis 509re...
ugye nem gondolod komolyan, hogy egy 450es hengert fel lehet fúrni 501-re?
Jó reggelt urak.kis vélemény,segítség kellene. Du megnezek 1 smr450 06 ost.felfurva 509re .érdemes? Hátrány? Akinek véleménye van írja meg.
Sziasztok
28as kormányt keresek és átalakítót hozzá.
Ha van esetleg valakinek írjon.
Köszi
....jaa

RIDER BALOO Alapítvány
Székhelye: 1071 Budapest, Damjanich u. 26/A
Számlavezető bank: OTP Bank Rt. Budapesti Régió V. kerületi fiókja,
1052 Budapest, Deák F. utca 7-9; Bankszámlaszáma: 11705008-20492625
EUR számlaszám: 11763055-38302880
Bejeg...yzés száma: 60530/2006
Adószáma: 18258655-1-43
Halihoo

Ahol tudunk segítünk : Blikk

Ha nem vagytok elkötelezve vhova, ne hagyjuk ott azt az 1 százalékot
Okés mindenképp...De úgy is itt írunk beszélünk addig ...
Rendben, egész nap kint leszünk szerintem, gyere ha tudsz