Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak a vasárnapjaim szabadok, lehet elmegyek a ktmel.
én is az SM el megyek
Na Igen..... a Dáktőr
nekem van olajradiátorom, ha gondolod, ugorj be érte szombaton.
,
aki itt alvósra veszi a figurát a hétvégére, az mindenképpen hozzon hősugárzót, mert itt most 1 fok van éppen.
Szevasztok

Ilyet hol lehet kapni Magyarországon?

http://www.monstermoto.nl/shop...
De, Dömsöd...akkoriban Kakucs szerintem még csak tervrajzokon létezett...
Okker. Kakucs után megyek Pestre, ha lábon jössz (ha jössz), mehetnénk együtt fel.
ez nem a dömsödi 'kis-picsa' pálya véletlenül?
akkor nem csoda...
Én még pár éve is láttam 125 SX-ből épített supermotot pályán úgy menni, hogy Vermes a 660-nal körökön keresztül nem tudta megelőzni...
500 2T modellen sokan próbálkoztak, még a VB-n is ment ek...egy belga fószer, és azt hiszem Kawasakival...
most kaptam a legújabb információt,hogy Rossi aláírt az OAKLEY-hoz! Hamarosan kijön a dedikált szemüvege,ami egyelőre nem más lesz, mint egy holbrook.de közben dolgoznak egy teljesen új, saját modellen!
Akkor már 350est szépíteni.csak azt a mobile.de oldalon 10000€ osztjak
Még nem lenne későn egy sportmotor.hu/ supermoto topik tali, leszervezése sem.
Ha szívesen látnak minket, szerintem 20-an símán lennénk!
Engem viszont tudod hogy nem érdekel a pálya...
a mentem vele utcán meg supermoto-zok az nálam két teljesen különböző dolgot jelent
Nem tudom a CR-é gyárilag milyen, a patkányével én teljesen meg voltam elégedve (néhanapján azért mentem vele utcán is)...
Bartha Sanyi úgy tudom sokat szopott vele hogy viszonylag egyenletes legyen az erő leadása a 250 cr-crf hibridjének
Fene tudja, én azért kíváncsi lettem volna hogy az EXC-m mit művel SM-szettel..."szerencsére" az élet megoldotta helyettem ezt a dilemmát...
na ja, lóvé szempontból van benne valami, de azért az nem alternatíva...
akkor inkább úgy mondom, hogy ha bele kell nyúlni az még többe van mint egyhengereseknél - szerintem
Ilyen alapon leginkább egy 300-as 2T-ből kellett volna SM-t építsél...
én úgy vagyok vele hogy 2 dugó, 2 hajtókar, dupla annyi szelep meg a velük járó mindenféle, ha egyszer bele kell nyúlni az sokba van...
Feherbtnek SXV-je van ami ugye Aprilia és ott a másik fórumon kaptuk a kihívást a Ducatisoktól, mivel elég kevés Aprilia SM van gondolom azért jelezte itt az eseményt hátha jelentkeznek innen még páran.