Szia Börni!
Abban kérném segítséged, hogy elkopott a rotor a beringer féktárcsámon, és láttam régebben, illetve halottam, hogy tudtok ilyet csináltatni. Ha megtennéd hogy elküldöd a telefonszámodat a címemre (kraniczgabor@freemail.hu) akkor felhívnálak ez ügyben ha nem gond.
előre is köszi!
Az a srác sajna nem én volnék, de a párommal mennénk és pont egy ilyen szállást keresgélünk inkább kevesebb, mint több sikerrel esetleg, ha több szobás a hely vagy nem jelentkeznének akkor megtudnád adni a kontaktot? Nagyon örülnénk neki...
Szolgálati Közlemény.
Hívjon fel az a srác akinek ígértem szállást a hétvégére Ostffyasszonyfa Község-ben! A Ringtől három percre van! Tudok üres kertes házat, amiben többen is ellakhattok és zárt udvarában a motorotok is jól szunyókálnak!
Jó Motárdozást mindenkinek, lehet kinézek!
Ahogy olvasom elég sokan jöttök Panringre!
...és amit "jégmotor" írt, nem is értem mert Móvár és a ring között uszkve 80km van...! Bár lehet csak nekem furcsa!
Na mindegy!
Tavaly is belinkeltem és most is megteszem hátha valakit érdekelhet!
Szóval a legolcsóbb szállás Szombathely az
Luki!
Mongoose Mischief (2006-os széria) - bringa megér kb 20 ezret?
Vagyis 20 ezernyi dobos cuccra cserélném.
Már régebben beszéltem veled erről, csak egyszerűen TEKERNI kell, semmi egyéb elvárás nincs a géppel szemben én nem fogok vele pattogni
Ha küldesz egy árat a cimemre azt megköszönöm.
Segítséget kérnék, hogy a beringer tárcsához mekkora méretet kell állítani, ( a km órán) hogy a km óra helyesen mérjen? (525 exc)
Ui.: Hogy is lehet a kerékméretet állítani? :D tavaly még tudtam, de hosszú volt a tél :D
A válaszokat előre is köszönöm!
Abban kérném segítséged, hogy elkopott a rotor a beringer féktárcsámon, és láttam régebben, illetve halottam, hogy tudtok ilyet csináltatni. Ha megtennéd hogy elküldöd a telefonszámodat a címemre (kraniczgabor@freemail.hu) akkor felhívnálak ez ügyben ha nem gond.
előre is köszi!
És ne rakjátok le a motorokat, az aszfaltra!
Így viszont hogy Offán tudsz szállást az teljesen más! Az ok!
Egyébként most 14-15 fok van felhős de szerintem nem rossz az idő a vihart is megúsztuk!
Hívjon fel az a srác akinek ígértem szállást a hétvégére Ostffyasszonyfa Község-ben! A Ringtől három percre van! Tudok üres kertes házat, amiben többen is ellakhattok és zárt udvarában a motorotok is jól szunyókálnak!
Jó Motárdozást mindenkinek, lehet kinézek!
ITT
található!
Ezzel próbálok segíteni annak akit esetleg érdekelne!
...és amit "jégmotor" írt, nem is értem mert Móvár és a ring között uszkve 80km van...! Bár lehet csak nekem furcsa!
Na mindegy!