Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És Te, miket műveltél, kis mihaszna?
Nem baj, ezzel ne foglalkozz....a lényeg, hogy jól érezted Magad és jó volt a társaság is.
további képek a szombati naprol:

http://www.supermoto-mkm.at/in...
Ja, viszont a pályán meg olyan időt mentem hogy úúú... jobb ha le se írom
Valóban nem semmi vagy .... bár az is igaz, hogy Te már éjféltől aludtál, így kipihentebb voltál mint mi.
Ugye?
Szép teljesítmény.
Sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék kérdezni valamit, hátha válaszra találok.
Na szóval nekem egy qlink xf 125 típusú motorom van, ami nem valami gyakori, vagy híres-neves motor, de szeretnék rá egy jobb kipufogó dobot. Komplett kipufogó rendszerre nincs pénzem, abból is csak egyedit tudnék rá csináltatni, így most úgy állok hogy egy univerzális dobra ruházok be, konkrét példakén a gianelli univerzális dobjára gondoltam. Viszont ez a dob vékonyabb mint a gyári, és attól félek hogy ez lefojtaná a motort. Kell ilyen miatt aggódnom, vagy sem? Köszönöm előre is a választ, végül pedig egy kép a masináról:
Sikerült
Ez természetes,
bár ne kellet volna!
Nah, megyek is, mert hamar lesz reggel és kicsit többet kéne aludni mint amennyit az elmúlt éjjel sikerült.

Jó éjt mindenkinek
Elveszett?...Én?.....ááááá, dehogy.
Ezek szerint akkor épségben sikerült hazaérned!
Nini, elveszettke
De jó ám! Örülök hogy személyesen is találkozhattam végre több emberrel innen a fórumról, és persze annak is akikkel már sokszor találkoztam!
Még sok ilyet!
Nagyon jó volt a P.ring....örülök, hogy ilyen jó hangulatban telt ez a 2 nap.
Jó volt ez a hétvégi Pann.ring
szolj ès kinèzek

mai nap:

kb. 30 ungarische rider

szabolcs/borsodi riderek
budapesti tavalyi licenszes èl rider

3 nàl több esès ma

albijamnek külön köszönet a tegnapi segitsèget
Máris ugrott a KTM sm priject?
Még kakucsig sem jutok el, nem hogy oda! Max majd az autós gyorsasági kupával... Akkor meg nem szoktam vinni a motort(pedig beférne a kamionba), nem akarok egyedül gurulni
Ha esetleg valaki felniket keres...!

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Jó kis csapat! Kösz a fotókat.
Sokan voltunk pár képet csináltam a kölcsön kapott masinával de valamiért azt írta ki pár kép után hogy lemerült majd kicsit később bekapcsoltam majd ismét lemerült! Szóval ennyi ami sikerült nekem!
Veroo régi gépével csattogtattam meg Luki gépével azon lesz majd még több kép plusz ők is lőttek sokat

Képek
Ismerős a szitu