Sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék kérdezni valamit, hátha válaszra találok.
Na szóval nekem egy qlink xf 125 típusú motorom van, ami nem valami gyakori, vagy híres-neves motor, de szeretnék rá egy jobb kipufogó dobot. Komplett kipufogó rendszerre nincs pénzem, abból is csak egyedit tudnék rá csináltatni, így most úgy állok hogy egy univerzális dobra ruházok be, konkrét példakén a gianelli univerzális dobjára gondoltam. Viszont ez a dob vékonyabb mint a gyári, és attól félek hogy ez lefojtaná a motort. Kell ilyen miatt aggódnom, vagy sem? Köszönöm előre is a választ, végül pedig egy kép a masináról:
De jó ám! Örülök hogy személyesen is találkozhattam végre több emberrel innen a fórumról, és persze annak is akikkel már sokszor találkoztam!
Még sok ilyet!
Még kakucsig sem jutok el, nem hogy oda! Max majd az autós gyorsasági kupával... Akkor meg nem szoktam vinni a motort(pedig beférne a kamionba), nem akarok egyedül gurulni
Sokan voltunk pár képet csináltam a kölcsön kapott masinával de valamiért azt írta ki pár kép után hogy lemerült majd kicsit később bekapcsoltam majd ismét lemerült! Szóval ennyi ami sikerült nekem!
Veroo régi gépével csattogtattam meg Luki gépével azon lesz majd még több kép plusz ők is lőttek sokat
http://www.supermoto-mkm.at/in...
Na szóval nekem egy qlink xf 125 típusú motorom van, ami nem valami gyakori, vagy híres-neves motor, de szeretnék rá egy jobb kipufogó dobot. Komplett kipufogó rendszerre nincs pénzem, abból is csak egyedit tudnék rá csináltatni, így most úgy állok hogy egy univerzális dobra ruházok be, konkrét példakén a gianelli univerzális dobjára gondoltam. Viszont ez a dob vékonyabb mint a gyári, és attól félek hogy ez lefojtaná a motort. Kell ilyen miatt aggódnom, vagy sem? Köszönöm előre is a választ, végül pedig egy kép a masináról:
bár ne kellet volna!
Jó éjt mindenkinek
Még sok ilyet!
mai nap:
kb. 30 ungarische rider
szabolcs/borsodi riderek
budapesti tavalyi licenszes èl rider
3 nàl több esès ma
albijamnek külön köszönet a tegnapi segitsèget
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Veroo régi gépével csattogtattam meg Luki gépével azon lesz majd még több kép plusz ők is lőttek sokat
Képek