heló mindenki
Kiváncsi lennék a véleményetekre,most állok motorvásárlás előtt!
ktm 950 sm gegen ducati hypermotard 1100.
néha lehet hogy földútra is tévednék vele,de 120-200km-nél messzebb nem nagyon járok,csak a környéken ődelgünk.
akik supermotoznak,mit javasolnak?
Ha valakit érdekel Grimeca felnik 17x3.00 és 17x4.00 méretben az nálam megtalálja.
Ha kell gumival 1ütt is adom - 3000km et futott Conti Attack Sport - 110/70 és 150/60 as méretben.
Cagiva Mito felnikről van szó.
Baráti áron tengellyel, ha kell akkor féktárcsával, féknyereggel.
Az elmúlt napokba amiket mutatott a TV időjárás előrejelzés gyanánt, abból szinte semmi nem volt igaz... végig sütött a nap még ma is csak egy kis szellő meg felhők voltak!
Szóval nyugi srácok jó idő lesz!
Kiváncsi lennék a véleményetekre,most állok motorvásárlás előtt!
ktm 950 sm gegen ducati hypermotard 1100.
néha lehet hogy földútra is tévednék vele,de 120-200km-nél messzebb nem nagyon járok,csak a környéken ődelgünk.
akik supermotoznak,mit javasolnak?
kellene akkor az árat szerintem megtudjuk beszélni majd írj rám
Pest megye déli része felől megy valaki a hétvégén?ha igen nem lenne egy hely üresen?
lehet 2 nap is de hogy ha 1nap az lenne a legjobb...
Üdv Miscy
mert én szeretnék venni egyet mert ahogy néztem a mostani mégse lesz elég erre a szezonra
Ha valaki tudna akkor várnám az ajánlatokat használt is tökéletes de jó állapotú legyen
Ha valakit érdekel Grimeca felnik 17x3.00 és 17x4.00 méretben az nálam megtalálja.
Ha kell gumival 1ütt is adom - 3000km et futott Conti Attack Sport - 110/70 és 150/60 as méretben.
Cagiva Mito felnikről van szó.
Baráti áron tengellyel, ha kell akkor féktárcsával, féknyereggel.
Szóval nyugi srácok jó idő lesz!