Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm?
heló mindenki
Kiváncsi lennék a véleményetekre,most állok motorvásárlás előtt!
ktm 950 sm gegen ducati hypermotard 1100.
néha lehet hogy földútra is tévednék vele,de 120-200km-nél messzebb nem nagyon járok,csak a környéken ődelgünk.
akik supermotoznak,mit javasolnak?
hehe azért írtam ide mert tudtam hogy figyelsz
kellene akkor az árat szerintem megtudjuk beszélni majd írj rám
Hali!

Pest megye déli része felől megy valaki a hétvégén?ha igen nem lenne egy hely üresen?
lehet 2 nap is de hogy ha 1nap az lenne a legjobb...

Üdv Miscy
Az enyém sajnos már nincs meg,de lesz lehetőség gumizásra biztosan.
van gumi báttya nem mondtam neked ?!?! a KTM-ről a 80 % os hibátlan contiforce SM gumit elpasszolnám.. holnap írok msnen ok?
szia csak az első gumit nem adnád el ?
mert én szeretnék venni egyet mert ahogy néztem a mostani mégse lesz elég erre a szezonra

Ha valaki tudna akkor várnám az ajánlatokat használt is tökéletes de jó állapotú legyen
Börni! Gumizómasina ismét ott lesz?
Ha én a miénket elvinném,akkor azzal a Világ globális hőmérsékletét emelném meg pár fokkal!
nekünk nem, mert lesz olajradiátorunk!
Szerintem a hétvégére nem lesz köztünk ateista
Bízunk benne, hogy ez csak az esti program lesz, délelőtt/délután pedig rójuk a köröket
Befog fagyni a seggünk!
Ha vkit érdekel, ilyesmit szervezünk!
Üdv. ha esetleg valakinek 4.25-ös felnire lenne szüksége szívesen elcserélném egy 5.00 szélesre. Akront gyártmány most egy Duke2-ben van.
autóban!
Szállás lehetőségről tudtok ott a közelben? Esetleg vmi bevált hely v. vmi ilyesmi?
Hy

Ha valakit érdekel Grimeca felnik 17x3.00 és 17x4.00 méretben az nálam megtalálja.
Ha kell gumival 1ütt is adom - 3000km et futott Conti Attack Sport - 110/70 és 150/60 as méretben.

Cagiva Mito felnikről van szó.

Baráti áron tengellyel, ha kell akkor féktárcsával, féknyereggel.
Hetvegen nem kell pokerezni! Motorozni kell! Mert jo ido lesz! Komprende?
Az elmúlt napokba amiket mutatott a TV időjárás előrejelzés gyanánt, abból szinte semmi nem volt igaz... végig sütött a nap még ma is csak egy kis szellő meg felhők voltak!
Szóval nyugi srácok jó idő lesz!
Itt nem írnak egy csepp esőt se hétvégére.
nézem!
m3 pestig, át pesten m1 győrig, majd irány dél.