Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg vannak promóteri jogok, egy nemlétező bajnoksághoz, addig felesleges!
Amint megszűnik a jogbirtoklás, vagy felbomlik a szakosztály, lehet lépni!

Nekem lenne egy javaslatom, aki az MZ kupát szervezi!
Lecsó nick alatt fut errefelé! Ő lenne a mi emberünk.

Nem ismerem személyesen, de Luki véleménye, és az itteni megnyilvánulásai alapján, megoldaná a problémát!
És nagy szükség lenne egy olyan személyre, aki a kapcsolatai révén segítené ezeket a supermotosokat (mert vagyunk bőven) és egyengetné az útjukat. És a fő szempont nem az lenne hogy hogy lehet minél több lóvét lehúzni az embertől... Éppen elég költséges sport ez a közel húsz ezer forintos nevezési díj nélkül is...
Na de itt "agyarországon" ez már nem is furcsa...
És asszem ez egy örök probléma és téma lesz, úgyhogy jobb el sem kezdeni...
Pont itt lenne az ideje egy valóban amatőr versenysorozatnak,mert ezek szerint úgyis miattunk van "még-magyar" supermoto.
Pffff! Már látom a beszámolóját; a gazdasági válság érezteti a hatását a sportban, de legfőbb cèlunk az utánpótlás nevelés...

Szakosztály mi? 2 versenyzővel!
na ez a kemény, nem Tarzan sarka!
úúú, ez nagyon kemény...
Most kaptam az infot, hogy 2 magyar váltott licencet idén: Németh József, és Ármos Zoltán...no comment...
Tavaly 3 olyan versenyző volt, aki elment minden futamra. A Bencsik Dani egy szomorú családi tragédia miatt nem megy, a Beni endurocrossozik, míg a Kecskeméti Márk tudtommal abbahagyta. Így szerintem senki, de holnap megmondom pontosan...
Azt lehet tudni mennyi Magyar supermoto licenszet váltottak idén?
A verseny előtt pár nappal még így álltak:

Subject: 9.4 Pannonia Ring - Ungarische Meisterschaft

Hallo XYZ!

Wir wollen die ungarische Meisterschaft unterstützen. Mangels Fahrern ist leider der nächste Termin im Wackeln. Vielleicht findet sich noch der eine oder andere Österreichische Fahrer der mitfahren möchte.

Nähere Infos sind hier zu finden: http://www.supermotoforum.at/v...

Bis bald,

Chris

Magyarul:

Szia XYZ!

A magyar bajnokságot szeretnénk segíteni. Hiányzó versenyzők véget a következő verseny veszélybe került. talán még találunk egy pár osztrák versenyzőt akik részt szeretnének venni.

További infó a Forumunkon található: itt igazándiból ugyan az van.

Veszélybe került? Mindezt az után, hogy a komplett első futamot törölni kellett Tökölön...csak azt érteném, hogy mibe hisz még? A csodát várja?
Nem, nem. Prestige...a a neve mellett látod, hogy hova nevezett.
Schruf OPEN kat.?

Hova lentebb?
Ez a vég! A hétvégi Pannónia Ringes supermoto MAGYAR BAJNOKSÁG futamain megesett az a szégyen, hogy egy magyar induló sem volt...Volt olyan, aki két kategóriában is ment, csak hogy többen legyenek...

Szégyen, gyalázat...

Remélem a Börni-day-en sokkal több induló lesz!
Talán holnap 2 felé! de itt a számom t mobile 822 40 60
Én lehet elmennék... mikor?
azt megköszönném! ránéznék egyet
Így van. Csak május kilőve, közkívánatra.
Szeptember 11re viszont be vagytok írva!
Természetesen! KissJoco-val érkezem futón, 10 óra tájékában
Ilyenkor már "csakazértis" szervezni kell! És nem is egyet hanem többet. Kakucs, Visó, Pancsi, Rabócsi... aztán akinek nem tetszik
Szia,
Valamit félre érthettél. Nem a pálya üzemeltetői kérték, hogy ne legyen buli.
Ennél sokkal prózaibb oka van.
Az időpont nem volt megfelelő a többségnek, ezért Lacika úgy döntött, hogy nem szervez semmit.

Viszont ettől még ha igény van rá összehozhatunk egy jó supermoto bulit Kecskeméten. Én nem tudok főzni, se grillezni, mert motorozni szeretnék idén, de pácolt hússal ugyanúgy betudok szállni mint tavaly. Szóval csak megbeszélés kérdése az egész.
nekem van egy eladóm,ha gondolod leviszem a p.ringre és megnézed.
De kemény! Az üzemeltetés kért, hogy ide hívj 20-40 fizető vendéget?
De szeretnék olyan bizniszt, ahol kedvemre zavarhatom el a vevőket.
hali! Hogy tervezitek ti a hétvégét? mentek pannringre?
hol tudok utánanézni ill. venni transzpondert? nem biztos hogy jól irtam. köridőmérőt. használt is jó lenne